Μωρά Στη Φωτιά, Ink

Θεσσαλονίκη @ Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη)

Μωρά Στη Φωτιά, Ink Θεσσαλονίκη @ Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη)
Συγκροτήματα Μωρά Στη Φωτιά, Ink
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη)
Διεύθυνση
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 10 / 13 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Yoleni's
Διοργανωτής

Μωρά στη Φωτιά
την συναυλία ανοίγουν οι INK

Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ... σ' ένα ηλεκτρικό live που θα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο, κάπου στο 1987 όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκος αφήνοντας έντονο το σημάδι του στην ελληνική rock σκηνή των ‘90s.

Η μουσική τους θυμίζει ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ, αλλά συχνά γίνεται ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ. Μαζί τους νιώθουμε πάντα ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ και αναζητούμε την ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ σε κάθε τους live. ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ… έχουν στήσει το δικό τους ΠΑΙΧΝΙΔΙ και μας καλούν σε μια ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΜΕΡΑ από εκείνες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Σαν καλοί ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ και ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ θα μας βάλουν στο δικό τους ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι.

Την Παρασκευή 24 Ιουνίου ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα «Μωρά στη Φωτιά» ανεβαίνουν στη σκηνή του Ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου Νεάπολης (Στρεμπενιώτη) για μια rock βραδιά γεμάτη ρυθμό και μελωδίες, παλιά και καινούργια τραγούδια, ένταση και πάθος. Τη συναυλία ανοίγουν οι ΙΝΚ!

Ένα best of με τίτλο «Κάτω στη Πόλη», με ηχογραφήσεις στο Λονδίνο, έσκασε μύτη πριν τον Covid-19 και τώρα είναι η στιγμή για να το μοιραστούν με όλους μας.

Info:
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
20:30 INK
21:30 Μωρά στη Φωτιά

  • SHARE
  • TWEET