The Speakeasies' Swing Band: Xmas Swing Party!

Αθήνα @ Ίλιον Plus

The Speakeasies' Swing Band: Xmas Swing Party! Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα The Speakeasies' Swing Band: Xmas Swing Party!
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα
Τηλέφωνο 2108824383
Τιμή εισιτηρίου 10, 12 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης viva.gr
Διοργανωτής

Χριστούγεννα χωρίς swing party δεν γίνεται. Γι' αυτό και φέτος, μετά από αναγκαστικό διάλειμμα δύο χρόνων, επανερχόμαστε με ένα swing χριστουγεννιάτικο party, παρέα με τους καλύτερους του είδους.

Η συνήθεια που έγινε λατρεία θα λάβει χώρα και πάλι στο stage του ΙΛΙΟΝ plus με τους απίθανους -ορμώμενους εκ Θεσσαλονίκης- Speakeasies. Στις 28 Δεκέμβρη θα ξαναβρεθούμε λοιπόν, με swing διάθεση για μουσική, χορό, ποτά και γιορτινή λάμψη.

Ανοίγουν τη βραδιά και πλαισιώνουν χορευτικά το live οι συνήθεις ύποπτοι τέτοιων περιστάσεων: οι Athens Boogie! Για να ξεσηκώσουν και να παρασύρουν το κοινό σε χορευτικές φιγούρες swing κατά τη διάρκεια του live.

Διαδικτυακή Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/the-speakeasies-swing-band-xmas-party/
****
xmas speakeasies banner (1).png

The Speakeasies' Swing Band!

Από το 2010, οι The Speakeasies' Swing Band!, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και φεστιβάλ του εξωτερικού όπως στο DIGA DIGA DOO festival στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, στο Royal Jazz Fest του Μπαχρέιν, στο Hep Cat’s Holiday στη Μ. Βρετανία, στο Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, στο Φεστιβάλ Μουσικής και Πολιτισμού του Κολμάρ της Γαλλίας, στο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μπάνσκο στη Βουλγαρία, στο Summer Jamboree στην Ιταλία, κ.ά.
Μοιράστηκαν την σκηνή με μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Parov Stelar, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion, κ.ά.

Μεταξύ άλλων, έχουν εμφανιστεί σε ιδιαίτερες εκδηλώσεις όπως ο γάμος της, βραβευμένης με όσκαρ ηθοποιού, Jessica Chastain.

Έχουν συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου με την παράσταση “Homesickness Blues” σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση και ενορχήστρωση Κώστα Βόμβολου.

To 2012 κυκλοφορούν τον πρώτο τους δίσκο ‘Bathtub Gin’ το οποίο πλαισιώθηκε από τα μουσικά βίντεο των ‘Bright Lights Late Nights’ και του βραβευμένου πλέον, από την International Songwriting Competition (ISC), ‘Black Swamp Village’.

Το 2015 επανέρχονται με το ‘Land of Plenty’, έναν δίσκο αποτελούμενο απο 10 τραγούδια, σε ήχους Swing, Jazz, Blues και Dixieland.

Το 2019 κυκλοφορούν το single "Walkin' Away Blues" και το 2020, κατά την διάρκεια της πανδημίας, κυκλοφορούν τον πλήρη δίσκο "Uproaring Twenties".

Τον Δεκέμβριο του 2021 κυκλοφόρησαν το Χριστουγεννιάτικο EP “Doing Some Christmas Caroling”.

• Official Website: www.speakeasies.gr
• Official Shop: bit.ly/2WbDGuA
• Download: bit.ly/39utZdJ
• Facebook: bit.ly/3EJHhRY
• Instagram: bit.ly/3zxVb5L
• Spotify: spoti.fi/3lMkw7c
• YouTube: bit.ly/2W4E5ib
*****
INFO
The Speakeasies Swing Band: XMAS PARTY | Τετάρτη 28 Δεκέμβρη
Doors Open: 21:30
Τιμή Εισόδου: Όρθιοι (Εξώστης) 10€ / Καθήμενοι (Τραπέζι): 12 €
Προπώληση εισιτηρίων: από το Viva.gr και όλο το δίκτυο της Viva.
link προπώλησης: https://www.viva.gr/.../the-speakeasies-swing-band-xmas.../
Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (μπύρα / κρασί) ή 10€ (ποτό).
Φιάλη κρασί (ανά δύο άτομα): 30€ / Φιάλη ποτού (ανά τέσσερα άτομα): 60€
*Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί : 6€, δεύτερο ποτό: 8€
Για την διευθέτηση των θέσεων καθημένων σε τραπέζια, επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων σας στο 2108824383 ή στο 6983600510.
Δεν επιτρέπονται οι αλλαγές (σε άλλη ημέρα, ώρα ή θέση). Δεν επιτρέπονται οι ακυρώσεις.
ΙΛΙΟΝ plus
Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17
Πληροφορίες - Κρατήσεις:
2108824383, 6983600510 

  • SHARE
  • TWEET