Banana Boys

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Banana Boys Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Banana Boys
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Season Opening Party w/ BananaBoys

"Banana Virgin"

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 22.00 

Είσοδος Ελεύθερη

Ο Σεπτέμβριος του 2018 θα σημάνει την έναρξη της 10ης –ναι, πολύ καλά διαβάζετε- σεζόν του six d.o.g.s, πράγμα που μας φαίνεται πρώτον σαν ψέματα, δεύτερον τρομερά συναρπαστικό! Ολόκληρη η Αβραμιώτου βρίσκεται σε αναταραχή και είναι σαν να ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο: σκάβουνε έξω, σκάβουμε μέσα, ένας μικρός δημιουργικός εργοταξιακός χαμός σε πλήρη εξέλιξη! Οι έξω (δηλαδή το Athens Trigono και ο Δήμος Αθηναίων), μετατρέπουν σιγά σιγά τον μικρό μας δρόμο σε πεζόδρομο και ένα όνειρο ετών γίνεται πραγματικότητα. Οι μέσα (δηλαδή το six d.o.g.s), ετοιμάζουμε πυρετωδώς έναν ολοκαίνουργιο χώρο 300μ2 κάπου ανάμεσα στο επάνω κτίριο και τον Κήπο (#wintergarden). Δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ακόμα τι κάνουμε ακριβώς, θα το ανακαλύψετε οι ίδιοι όταν έρθει η ώρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Η 10η σεζόν μας θα έχει απ’ όλα: συναυλίες, club nights, φεστιβάλ, street parties, έρωτες, αγωνίες, εκπλήξεις, ανατροπές! Για τα καλορίζικα θα αναλάβουν δράση οι BananaBoys, σε ένα party που όμοιό του έχει ξαναϋπάρξει πολλές φορές, οπότε όλοι εσείς οι BananaLovers εκεί έξω ξέρετε πόσο φανταστικό θα είναι. Ένα θεαματικό "Banana Virgin" party που θα γιορτάσουμε όπως αξίζει στο πρώτο, ή σα να είναι το τελευταίο μας! 

Ραντεβού στο Gig Space λοιπόν με όλες τις αγκαλιές και τα φιλιά και τις ιστορίες από τις διακοπές που αξίζουν σ(ε αυτόν ειδικά) τον Σεπτέμβρη. 

Ταυτότητα πάρτι:
BananaMusic: Clubkid & IOAN
BananaShows: @tso150
BananaCollaboration: Dimitra Papageorgiou
BananaPhotos: Θα ανακοινωθεί σύντομα
BananaDressCode: VIRGIN

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET