Steven Tyler: «Δεν έπαθα ούτε καρδιακή προσβολή, ούτε επιληπτική κρίση»

Ο frontman των Aerosmith αρνείται τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του

01/10/2017 @ 23:36

Ο Steven Tyler αρνείται ότι τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του που κλονίστηκε κατά την διάρκεια του νοτιοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας των Aerosmith, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι τέσσερις τελευταίες συναυλίες νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Η επίσημη αιτία των ακυρώσεων ήταν «απροσδόκητα θέματα υγείας» του τραγουδιστή, με ένα ρεπορτάζ της Boston Globe να κάνει λόγο για επιληπτική κρίση που έλαβε χώρα μετά την εμφάνιση της μπάντας στο Sao Paulo της Βραζιλίας, το βράδυ της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

Ο Tyler έκτοτε ανάρτησε μια δήλωσή του στο Twitter μέσω της οποίας προσπάθησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και να εξηγήσει τους λόγους των ακυρώσεων.

Γράφει: «Μου ραγίζει την καρδιά που άφησα αυτή την περιοδεία νωρίς. Η μπάντα ποτέ δεν έπαιξε καλύτερα - απλά παρακολουθήστε τις εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στο Rock In Rio. Βάζω σε όλους ‘10 με τόνο’ για τις δημιουργικές εικασίες αλλά σίγουρα δεν έπαθα ούτε καρδιακή προσβολή, ούτε επιληπτική κρίση. Συγγνώμη, αλλά έπρεπε να υποβληθώ σε μια επέμβαση που μόνο ο γιατρός μου στις ΗΠΑ μπορούσε να εκτελέσει».

Εκτός από τη μάχη με τους προσωπικούς τους εθισμούς, τα μέλη των Aerosmith αντιμετώπισαν τον αγώνα του μπασίστα Tom Hamilton με τον καρκίνο του λάρυγγα και της γλώσσας, τα πολλαπλά χειρουργεία του Tyler στα κάτω άκρα, το πρόβλημα καρδιάς του Joey Kramer, ενώ, το 2016, ο Joe Perry κατέρρευσε στη σκηνή κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας των Hollywood Vampires, πιθανότατα λόγω ανακοπής που υπέστη.

  • SHARE
  • TWEET