Νεκρός ο George Michael

Ανήμερα τα Χριστούγεννα έφυγε σε ηλικία 53 ετών ο διάσημος pop τραγουδιστής και συνθέτης

26/12/2016 @ 01:43

Tελικά, το 2016 δεν είχε πει την τελευταία του λέξη...

Με μια λιτή ανακοίνωση ο μάνατζερ του George Michael, έκανε γνωστό το δυσάρεστο νέο του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή και συνθέτη, σε ηλικία 53 ετών.

«Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος, George, απεβίωσε ήσυχα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένειά του κάνει παράκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση προς το παρόν».

Πριν λίγες εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως δούλευε πάνω σε νέο δίσκο μετά από πολύ καιρό. Τα τελευταία χρόνια, είχε γίνει πρωτοσέλιδο για κατοχή ναρκωτικών, για επικίνδυνη οδήγηση αλλά και για την σοβαρή πνευμονία του 2011, που τον είχε οδηγήσει να δηλώσει πως η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή.

O George Michael είχε κυπριακές ρίζες και το πραγματικό του όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου. Γνώρισε τεράστια επιτυχία στα 80s με τους Wham με το "Last Christmas" να είναι η κορυφαία από πολλές, και στη συνέχεια είχε μια εξίσου πετυχημένη σόλο καριέρα με συνολικές πωλήσεις πανω από 100 εκατομμύρια δίσκους.

  • SHARE
  • TWEET