Ο Alice Cooper ηχογραφεί demo για το νέο του άλμπουμ

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για την συμμετοχή του original lineup των Alice Copper Band

08/12/2016 @ 12:22

Ο Alice Cooper ξεκίνησε την ηχογράφηση demos για το νέο του άλμπουμ, του οποίου την παραγωγή έχει αναλάβει ο Bob Ezrin.

Πρόκειται για το πρώτο άλμπουμ του καλλιτέχνη από την εποχή του "Welcome 2 My Nightmare" που κυκλοφόρησε το 2011. Παρ’ ότι σε δηλώσεις του, την άνοιξη του τρέχοντος έτους, ο  Cooper είχε αποκαλύψει πως ετοιμάζει δίσκο με το original lineup της μπάντας του (Dennis Dunaway, Michael Bruce και Neal Smith), πλέον τα πράγματα παρουσιάζονται πιο περίπλοκα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του δηλώνει:

«Ηχογραφούμε demos αυτή την περίοδο. Έχουμε τρία τραγούδια από την original μπάντα τα οποία θα δούμε αν και πως θα τα χρησιμοποιήσουμε. Αν δε γίνει κάτι, σίγουρα θα έχουμε προσπαθήσει. Αυτό που πάντα κάνουμε είναι να επιλέγουμε τα δέκα καλύτερα για το άλμπουμ, χωρίς να μας ενδιαφέρει από πού προήλθαν. Πάντα εγώ γράφω τους στίχους και ενορχηστρώνω. Αν εν τέλει τα τραγούδια του Mike και του Dennis συμπεριληφθούν στο δίσκο θα νιώσω πολύ όμορφα. Πρέπει όμως να περιμένουμε να δούμε αν θα "κολλήσουν" με τα υπόλοιπα».

Όπως αποκάλυψε ο Cooper, το άλμπουμ δεν θα έχει κάποιο συγκεκριμένο concept και θα είναι μια γνήσια, επικεντρωμένη στα riff, rock n’ roll δουλειά.

«Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε να ακουστεί όσο πιο κοντά στο "Killer" και στο "Love It To Death" γίνεται».

  • SHARE
  • TWEET