Νέο άλμπουμ για τους On Thorns I Lay

Το "Aegean Sorrow" πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018

08/12/2017 @ 12:06

Οι On Thorns I Lay ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του όγδοου άλμπουμ τους με τίτλο "Aegean Sorrow" το οποίο είναι, σύμφωνα με δηλώσεις της μπάντας, το καλύτερο άλμπουμ τους στην 20ετή καριέρα τους στον σκληρό ήχο.

Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα Devasoundz Studios σε παραγωγή του Fotis Benardo (Rotting Christ, Septic Flesh) και μίξη του Dan Swanö (Katatonia, Edge of Sanity, Opeth) στα Unisound AB studio. Tο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει τον επόμενο Μάρτιο του 2018 σε CD από την Ισπανική Alone Records καθώς και σε μια περιορισμένη έκδοση βινυλίου με αποκλειστική επιμέλεια της Vinyl Division.

Η μπάντα δηλώνει ότι:

«Το 2015, αισθανθήκαμε την ανάγκη να γράψουμε και πάλι μουσική. Δεν σταματήσαμε ποτέ να ακούμε τα αγαπημένα μας άλμπουμ, αλλά αυτήν τη φορά αποφασίσαμε να δώσουμε στα τραγούδια μας μια διαφορετική προσέγγιση, με έμφαση σε μια σύγχρονη παραγωγή, γι' αυτό ακριβώς και δημιουργήθηκε το "Aegean Sorrow". Ακούγεται τεράστιο και επικό, βαθύ και
ισχυρό. Πρόκειται για ένα μείγμα από τα πρώτα μας demo και τα πρώτα 4 άλμπουμ μας πίσω στη δεκαετία του '90, αλλά με ένα σύγχρονο ήχο. Είναι ακριβώς αυτό που μας αρέσει να ακούμε, πρώτα απ' όλα, ως οπαδοί. Δεν υπάρχουν τάσεις απλά αγνά συνασθήματα και μουσική.

Το "Aegean Sorrow" είναι η η μουσική που πάντα ονειρευόσασταν. Τα κύματα των συναισθημάτων ρέουν ξανά και ξανά, είναι ένα μαγικό ταξίδι στο βάθος της ψυχής μας και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το καλύτερο άλμπουμ της καριέρας μας μέχρι στιγμής θα κυκλοφορήσει μέσω δισκογραφικών που ήδη αισθανόμαστε ότι θα το υποστηρίξουν 100% με όλη τη θέλησή τους».

Το πρώτο Lyric Video "Aegean Sorrow" θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα. Μείνετε συντονισμένοι!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET