Wolfgang Van Halen: Νέο single αφιερωμένο στον πατέρα του

Ο πρώτος δίσκος των Mammoth WVH θα κυκλοφορήσει το 2021

17/11/2020 @ 10:45

Ο Wolfgang Van Halen, γιός του Eddie, και μπασίστας των Van Halen τα τελευταία χρόνια, κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό single.

Το "Distance", το οποίο μπορείτε να το ακούσετε εδώ, συνοδεύτηκε από ένα ιδιαίτερο video το οποίο είναι αφιερωμένο στην μνήμη του πατέρα του, που πριν λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή.

Το προσωπικό σχήμα του Wolfgang, Mammoth WVH, προετοίμαζε τον πρώτο του δίσκο για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά όταν επιδεινώθηκε η υγεία του Eddie, o Wolfgang πάτησε παύση στη διαδικασία για να στηρίξει τον πατέρα του.

Το "Distance" είναι η πρώτη προσωπική καλλιτεχνική απόπειρα του Wolfgang, ο οποίος έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου την σύνθεση και ηχογράφηση του κομματιού:

«Ποτέ δεν σκόπευα να είναι το Distance το πρώτο κομμάτι που θα άκουγε από μένα ο κόσμος, νιώθω όμως πως ο πατέρας μου θα χαιρόταν με αυτή την κυκλοφορία. Του το αφιερώνω, σε αγαπώ και μου λείπεις μπαμπά.

Ενώ ο πατέρας μου υπέφερε από όλα τα προβλήματα υγείας του, σκεφτόμουν πως θα ήταν η ζωή μου χωρίς αυτόν και πόσο θα μου λείψει. Αν και το κομμάτι είναι τρομερά προσωπικό, θεωρώ πως όλοι μπορούν να το συσχετίσουν με μια δική τους απώλεια».

Το ντεμπούτο των Mammoth WVH θα κυκλοφορήσει εντός του 2021 μέσω του Explore1 Music Group, ενώ μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του single θα διατεθούν στο ίδρυμα Mr. Holland's Opus Foundation.

  • SHARE
  • TWEET