O Tremonti αποκαλύπτει τον πέμπτο του δίσκο

Όλες οι πληροφορίες για τον διάδοχο του εξαιρετικού "A Dying Machine"

09/07/2021 @ 10:40

Ο Mark Tremonti, ευρύτερα γνωστός ως ο κιθαρίστας των Alter Bridge και των Creed, αποκάλυψε την άφιξη του πέμπτου προσωπικού του δίσκου.

Συγκεκριμένα, οι Tremonti, το σχήμα του σπουδαίου μουσικού, θα κυκλοφορήσουν το "Marching In Time" στις 24 Σεπτεμβρίου μέσω της Napalm Records.

Ο δίσκος, θα διαδέχεται το εξαιρετικό προ τριετίας "A Dying Machine", και θα συνεχίσει την εξερεύνηση του heavy metal από τον Tremonti, με τις θεματικές των κομματιών να είναι εμπνευσμένες από όσα διαδραματίστηκαν στον πλανήτη την τελευταία χρονιά.

Την παραγωγή του "Marching In Time" ανέλαβε εκ νέου ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Mark Tremonti, Michael "Elvis" Baskette, ενώ σημειώνεται πως κάθε μια εκ των δώδεκα συνθέσεων του άλμπουμ θα αποτελεί μια διαφορετική ηχητική περιπλάνηση για τους ακροατές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η συνοδευτική ανακοίνωση του άλμπουμ.

Παρακάτω, παρατίθενται το εξώφυλλο και το tracklist του επερχόμενου δίσκου, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στην εξαιρετική συνέντευξη που παραχώρησε ο κιθαρίστας στον Χρήστο Καραδημήτρη με αφορμή τον προκάτοχό του.

01. A World Away
02. Now And Forever
03. If Not For You
04. Thrown Further
05. Let That Be Us
06. The Last One Of Us
07. In One Piece
08. Under The Sun
09. Not Afraid To Lose
10. Bleak
11. Would You Kill
12. Marching In Time

Δείτε επίσης:

Rockwave Festival (Iron Maiden, Volbeat, Tremonti κ.ά.) @ TerraVibe Park, 20/07/18

  • SHARE
  • TWEET