Σεξ, ναρκωτικά και αίμα στο νέο video των Sheepdogs

Εμπνευσμένο από τις ομώνυμες ταινίες το βιντεοκλίπ για το "Bad Lieutenant"

12/04/2016 @ 15:10

Οι Καναδοί rockers Sheepdogs διατηρούν την φόρα που τους έδωσε το τελευταίο τους άλμπουμ, "Future Nostalgia", και δίνουν στη δημοσιότητα και τρίτο videoclip, αυτήν την φορά για το τραγούδι "Bad Lieutenant".

Το κλιπ ακολουθεί τα δύο πρώτα single "I'm Gonna Be Myself" και "Downtown" και έχει την υπογραφή του σκηνοθέτη Michael Maxxis.

Ο «Κακός Υπαστυνόμος» του τίτλου πρωταγωνιστεί στην ιστορία μιας σύλληψης που δεν πήγε ακριβώς όπως θα έπρεπε, ενώ οι θεατές παίρνουν μια ιδέα για την ζωή που κάνει εκτός υπηρεσίας.

«Το "Bad Lieutenant" είναι η ιστορία ενός, κακού, κακού ανθρώπου που κρύβει την κακή του πλευρά με μια μεταμφίεση», εξηγεί ο Ewan Currie από την μπάντα. «Είναι μια αντιπαράθεση του καλού με το κακό όπως αυτά προσωποποιούνται στις ταινίες "Bad Lieutenant", και την πρώτη, του Abel Ferrara με τον Harvey Keitel, αλλά και την δεύτερη, του Werner Herzog, με τον Nicholas Cage.»

Οι σκηνές βρίθουν σεξ, ναρκωτικών και αίματος, έτσι η προβολή αυτού του video δεν είναι απαραίτητα η πιο κατάλληλη για τον χώρο εργασίας σας, αλλά αν το κάνετε, να είστε έτοιμοι και για την ανατροπή στο τέλος.

Δείτε το video εδώ.

  • SHARE
  • TWEET