Οι Pain Of Salvation ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου

Το "In Τhe Passing Light Οf Day" θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου του 2017

11/11/2016 @ 09:56

Oι Σουηδοί progressive rock/metal πρωτοπόροι Pain Of Salvation ανακοίνωσαν και όρισαν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου τους δίσκου.

Το "In Τhe Passing Light Οf Day" θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου του 2017 από την InsideOutMusic.

Με τη βοήθεια του γνωστού παραγωγού Daniel Bergstrand (In Flames, Meshuggah, Strapping Young Lad κλπ) το συγκρότημα επιστρέφει στην αξιομνημόνευτη heavy μουσική του παρελθόντος, εμφανίζοντας τους συγκοπτόμενους ήχους, τις γνώριμες ένδοξες μελωδίες και την ιδιαίτερη θεματολογία που όρισαν το φαινόμενο Pain Of Salvation.

Σαφώς επηρεασμένο από την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο ηγέτης της μπάντας Daniel Gildenlοw, το "In Τhe Passing Light Οf Day" είναι μια σκοτεινή αλλά και παθιασμένη διαδρομή, γραμμένο στο κρεβάτι του πόνου με τα ανάμεικτα συναισθήματα ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο του τέλους της ζωής του.

Το άλμπουμ θα διατεθεί σε special edition 2CD Mediabook (με booklet 48 σελίδων, demo υλικό και εκτενή σχολιασμό κομματιών από τα μέλη της μπάντας), σε απλή jewelcase μορφή CD και σε έκδοση με 2 βινύλια των 180 γραμμαρίων και CD με τη δυνατότητα digital download.

  • SHARE
  • TWEET