Πέθανε ο μπασίστας των Grandaddy, Kevin Garcia

Ένα ισχυρό έμφραγμα έκοψε το νήμα της ζωής του, σε ηλικία 41 ετών

03/05/2017 @ 12:12

«Έφυγε» ο Kevin Garcia, συνιδρυτής και μπασίστας των Grandaddy.

Σε ανακοίνωσή της η μπάντα αναφέρει πως ο Garcia άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Δευτέρα, μετά από καρδιακή ανακοπή. Ήταν 41 χρονών.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε τη θλίψη μας. Είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε το χαμό του φίλου και συνοδοιπόρου μας, Kevin Garcia, μετά από ισχυρό έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη. Η οικογένεια και οι στενοί του φίλοι παρευρέθηκαν στην κηδεία του στο Modesto».

Το 1992, σε ηλικία 15 χρονών ο Garcia δημιούργησε τους Grandaddy μαζί με τον τραγουδιστή-κιθαρίστα, Jason Lytle και τον ντράμερ, Aaron Burtch. Αργότερα και με την προσθήκη των Jim Fairchild στις κιθάρες και Tim Dryden στα keyboards, το συγκρότημα από την Καλιφόρνια κυκλοφόρησε 4 στούντιο άλμπουμ, από το 1997 έως και το 2006.

Μετά από μια εξαετή διάλυση οι Grandaddy επανενώθηκαν για μια σειρά συναυλιών και εμφανίσεων σε φεστιβάλ, το 2012. Παρέμειναν ενεργοί και τον προηγούμενο μήνα κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ, "Last Place".

Η ανακοίνωση των Grandaddy καταλήγει:

«Ο Kevin ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Έζησε τη ζωή του με χάρη, γενναιοδωρία και καλοσύνη. Αγάπησε και αγαπήθηκε από πολλούς ανθρώπους».

  • SHARE
  • TWEET