Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία του Blaze Bayley

Διεκδικήστε μονές προσκλήσεις για την εμφάνιση του Βρετανού στο Κύτταρο

01/06/2017 @ 14:19

Ο Blaze Bayley περιοδεύει στη χώρα μας και την Τετάρτη 7 Ιουνίου θα είναι στο Κύτταρο της Αθήνας.

Ο Blaze Bayley γεννήθηκε στις 29 Μαϊου του 1963 στο Birmingham της Αγγλίας. Είναι Βρετανός τραγουδιστής και συνθέτης, που ξεκίνησε την επαγγελματική μουσική του καριέρα ως ο τραγουδιστής των Wolfsbane το 1984, με τους οποίους κυκλοφόρησε 4 studio albums και ένα live album.

Όταν ο Bruce Dickinson αποχώρησε από τους Iron Maiden το 1993, ο Blaze επιλέχθηκε ένα χρόνο μετά ως ο αντικαταστάτης του. Η αποχώρησή του από τους Wolfsbane οδήγησε λίγο αργότερα στη διάλυσή τους. Ο Blaze ηχογράφησε δύο albums με τους Iron Maiden και περιόδευσε μαζί τους σε όλον τον κόσμο. Τον Φεβρουάριο του 1999, όταν οι Iron Maiden ανακοίνωσαν την επιστροφή του Bruce Dickinson, ο Blaze ξεκίνησε τη solo καριέρα του, σχηματίζοντας το σχήμα των Blaze τον Μάρτιο του 1999.


Το Rocking.gr σας προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις για τη συναυλία!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.



Σε όλη την περιοδεία του επί ελληνικού εδάφους, τον Blaze Bayley θα ακολουθήσουν οι Maplerun.
Στη συναυλία της Αθήνας θα εμφανιστούν επίσης οι θρυλικοί εγχώριοι heavy metallers Marauder, όπως και οι νεοφώτιστοι Hailsteel.

Όλες οι πληροφορίες για τη συναυλία εδώ.

  • SHARE
  • TWEET