Οι Destruction κυκλοφορούν μίνι ντοκιμαντέρ για τις πρώτες τους συναυλίες μετά την καραντίνα

Είναι από τις πρώτες μπάντες που εμφανίστηκαν ζωντανά τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα

16/07/2020 @ 11:46

Η ιστορική Γερμανική thrash metal ήταν από τα πρώτα συγκροτήματα που εμφανίστηκαν ζωντανά μπροστά σε κοινό, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, έπειτα από την γενική καραντίνα στην οποία βρέθηκε η πλειοψηφία των χωρών του πλανήτη την άνοιξη.

Οι πρώτες συναυλίες των Destruction, έλαβαν χώρα στην Ελβετία στις 3 και στις 4 Ιουλίου. Διατέθηκαν μόνο 300 εισιτήρια την κάθε μέρα, για ένα club χωρητικότητας 1600 ατόμων, με την μπάντα να δηλώνει πως η προσέλευση ήταν 300 και 250 άτομα αντίστοιχα.

Λίγες μέρες μετά από τις ιδιαίτερες αυτές συναυλίες, οι Destruction κυκλοφόρησαν ένα ντοκιμαντέρ μικρής διάρκειας, που εξιστορεί το παρασκήνιο αλλά και τις εμφανίσεις της μπάντας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το "Destruction – Live Through Corona Times" εδώ.

Ο Schmier, δήλωσε σχετικά με την περίσταση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να απαθανατίσουμε αυτές τις στιγμές. Οι πρώτες συναυλίες έπειτα από την χαλάρωση των μέτρων στην Ελβετία είναι μια ιστορική στιγμή για εμάς. Τα μέτρα τηρήθηκαν, οι οπαδοί κάνανε καλή δουλειά. Σίγουρα η κατάσταση ήταν πολύ καλύτερη από αυτή στα σουπερμάρκετ ή στα μέσα μεταφοράς.

Νιώθαμε όλοι ασφαλείς, και παρά το γεγονός πως ήταν αδύνατον να αποκλείσει κανείς κάθε είδους επαφή, μπορεί να χρησιμοποιήσει την κοινή λογική. Τα μέτρα έχουν εφαρμοστεί σωστά από όλες τις πλευρές.

Παραμένει ριψοκίνδυνη η επιστροφή των συναυλιών στην καθημερινή μας ζωή. Οι επόμενες εβδομάδες θα δείξουν αν οι μάσκες θα είναι πλέον μέρος της ρουτίνας μας.

Είναι σημαντικό να δεχόμαστε την πρόκληση και να προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, από το να δεχόμαστε μια κατάσταση χωρίς συναυλίες. Οι Destruction θα συνεχίσουν να κινούνται σε αυτό τον δρόμο και θα εμφανιστούν τον Αύγουστο και στο Βερολίνο. Υπάρχει μια συνθήκη για συναυλίες που εφαρμόζεται εδώ και λίγο καιρό στη Γερμανία, και οι Destruction θα παίξουν το πρώτο metal show εκεί!»

Ο τελευταίος δίσκος των Destruction, "Born To Perish" κυκλοφόρησε τον περασμένο Αύγουστο, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στην πρόσφατη και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Schmier στον Ιάσονα Ρεπαντή.

  • SHARE
  • TWEET