Στην τελική ευθεία η τριλογία των Operation: Mindcrime του Geoff Tate

Η μπάντα υπέγραψε συμβόλαιο για όλον τον κόσμο με την Frontiers

03/12/2014 @ 13:31
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η τριλογία των Operation: Mindcrime, όπως ονομάζονται πλέον οι Queensrÿche του Geoff Tate, καθώς η μπάντα υπέγραψε συμβόλαιο για όλον τον κόσμο με την Frontiers Music Srl.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το ντεμπούτο της μπάντας αναμένεται να κυκλοφορήσει είτε στα τέλη της άνοιξης, είτε στις αρχές του καλοκαιριού της επόμενης χρονιάς.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός από τον Tate, στους Operation: Mindcrime συμμετέχουν ακόμη ο μπασίστας Rudy Sarzo (Ozzy Osbourne, Whitesnake), ο drummer Simon Wright (AC/DC, Dio) ο κιμπορντίστας Randy Gane (Myth) και οι κιθαρίστες Robert Sarzo και Kelly Gray (Queensryche).

«Όλοι εμείς στους Operation: Mindcrime ανυπομονούμε να βρεθούμε στο επόμενο σύνορο με την νέα μας εταιρία, Frontiers Music Srl», δηλώνει ο Tate. «Μας παρέχουν την δημιουργική ελευθερία που απαιτείται ώστε να δημιουργήσουμε την τριλογία όπως την έχω οραματιστεί τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι πολύ ωραία για όλους εμάς που θα εμπλακούμε και ελπίζουμε ότι οι οπαδοί θα το απολαύσουν κατά την ακρόαση όσο εμείς κατά την δημιουργία και την ηχογράφηση.»
  • SHARE
  • TWEET