Richie Sambora: «Oι Bon Jovi δεν είναι αυθεντικοί χωρίς εμένα»

Παρομοιάζει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ως τους Rolling Stones χωρίς τον Keith Richards

28/02/2014 @ 18:55
Συνέντευξη στην εφημερίδα Herald Sun της Αυστραλίας έδωσε ο Richie Sambora και αναμενόμενα αναφέρθηκε και στην αποχώρησή του από τους Bon Jovi.

Ο Sambora δήλωσε πως οι Bon Jovi χωρίς αυτόν έχουν χάσει την αυθεντική τους ταυτότητα και τους παρομοίασε σαν τους Rolling Stones χωρίς τον Keith Richards, μην παραλείποντας όμως να ρίξει τα βέλη του στον Jon Bon Jovi με το να συμπληρώσει πως αυτό είναι κάτι που τον frontman της μπάντας δεν τον προβληματίζει καθόλου, καθώς σκέφτεται διαφορετικά επί του θέματος.

Ο Sambora στάθηκε άλλη μια φορά στους λόγους που αποχώρησε, λέγοντας πως ήταν καθαρά προσωπικοί / οικογενειακοί και δεν είχαν να κάνουν με χρήματα. Όμως, δεν παρέλειψε να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που εν τέλει παρουσιαζόταν στους Bon Jovi, δηλαδή ως ένας βοηθός του Jon Bon Jovi κι όχι ως ένας ισότιμος μουσικός που έβαλε το λιθαράκι του στην εκτόξευση της μπάντας.

Τελειώνοντας, ο Sambora δεν παρέλειψε να πει πως η περίπτωση επιστροφής του στο συγκρότημα δεν έχει αποκλειστεί εντελώς, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί να γίνουν πολλές κουβέντες πριν πραγματοποιηθεί αυτό.
  • SHARE
  • TWEET