Remi & The Road: Νέος δίσκος και secret gig

Ο τραγουδοποιός από τις Σπέτσες και η παρέα του σε νέες folk περιπέτειες

12/05/2015 @ 16:55
Τρεις μέρες μας χωρίζουν από την επίσημη κυκλοφορία του νέου δίσκου του Remi –κατά κόσμον Άγγελου Κυπριανού- και ο τραγουδοποιός μας δίνει δύο νέα τραγούδια του για ακρόαση: Το "Αll Οf Τhis" και το "Where Have I Wronged You" θα συμπεριλαμβάνονται στο tracklist του "Music For Wolves" μαζί με άλλα δώδεκα τραγούδια.

Επίσης για την προώθηση του νέου του υλικού αλλά και την πιο προσωπική γνωριμία με το κοινό του, ο Remi & The Road θα δώσει μια ...μυστική συναυλία στις 21 Μαΐου και ώρα 21:00, όπου και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά το "Music For Wolves". Η συναυλία θα γίνει κάπου στο κέντρο της Αθήνας, αλλά ο ακριβής χώρος θα αποκαλύπτεται μόνο σε όσους επιλέξουν να παρευρεθούν και θα αγοράσουν το εισιτήριό τους από εδώ.

Ο ενδιαφερόμενος αγοράζει το εισιτήριο online, βάζοντας έτσι το όνομα του στη λίστα των καλεσμένων και εξασφαλίζοντας μία από τις περιορισμένες θέσεις της συναυλίας. Με την αγορά του εισιτηρίου, ο αγοραστής θα λαμβάνει e-mail με τη τοποθεσία του μαγαζιού που θα πραγματοποιηθεί η συναυλία. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, που σημαίνει ότι αν εξαντληθεί ο αριθμός των θέσεων δεν υπάρχει τρόπος να παρευρεθεί κάποιος στη συναυλία. Ο μόνος τρόπος εισόδου στον χώρο του live θα είναι με αγορά online εισιτηρίου και μόνο (δεν θα υπάρχουν επιπλέον εισιτήρια στην είσοδο).

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει δώρο το CD "Music For Wolves" εκτυπωμένο + 1 ποτήρι μπύρα/κρασί (άλλο ποτό χρεώνεται 2 ευρώ extra).

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του επίσημου ιστότοπου του καλλιτέχνη.

Ο Remi εμφανίστηκε μόνος με μια κιθάρα σαν opening act στη συναυλία του Sivert Hoyem το Σεπτέμβρη που μας πέρασε, ενώ το “I Wait For You” από τον δίσκο The Road Not Taken του Remi έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Rocking.gr με τα 100 καλύτερα τραγούδια για το 2014.

Ακούστε εδώ τα δείγματα της νέας του δουλειάς.

Remi & The Road - Music For Wolves [2015]
  • SHARE
  • TWEET