Περιοδεία Metallica – Guns N’ Roses στα σκαριά;

16/01/2009 @ 08:38
Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Lars Ulrich, μια περιοδεία με τους Guns N’ Roses (η δεύτερη μετά από εκείνη των αρχών του 90) θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα καθώς «μας άρεσε πάρα πολύ το “Chinese Democracy”. Είμαστε περιοδεύοντα «σκυλιά» και δεν μας αρέσει να κλείνουμε πόρτες. Μια περιοδεία με τους Guns N’ Roses θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα» πρόσθεσε ο Δανός drummer και σίγουρα μας έδωσε άλλο ένα θέμα να ασχολούμαστε. Παρ’όλα αυτά ο Kirk Hammett εμφανίζεται πιο επιφυλακτικός…



«Ναι θα ήταν τέλεια να ξαναπεριοδεύσουμε με τους Guns N’ Roses» είπε χαρακτηριστικά ο κιθαρίστας, προσθέτοντας όμως την φράση «Θα θέλουν όμως άραγε και αυτοί να περιοδεύσουν με εμάς;».

Στα λοιπά νέα για το σχήμα, οι Metallica σχολίασαν την πρόσφατη ένταξή τους στο Rock n Roll Hall Of Fame με δήλωση στο επίσημό site τους: «Η ένταξή μας στο Hall Of Fame είναι αναμφίβολα ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει το 2009. Φυσικά χρειάστηκε να περιμένουμε 25 χρόνια, αλλά σίγουρα η αναμονή άξιζε και είμαστε πολύ περήφανοι.»

Να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα βραβευτούν και ο Jeff Beck, οι Run DMC και πως για πρώτη φορά στην ιστορία της θα υπάρξουν εισιτήρια τα οποία θα διατεθούν στο κοινό.
  • SHARE
  • TWEET