Δείτε το νέο video clip των Pain Of Salvation

Το "Reasons" είναι το δεύτερο δείγμα μέσα από το "In The Passing Light Of Day"

23/12/2016 @ 10:43

Οι Pain Of Salvation θα κυκλοφορήσουν στις 13 Ιανουαρίου το νέο στούντιο άλμπουμ τους, υπό τον τίτλο "In The Passing Light Day" και μετά το video για το τραγούδι "Meaningless" δίνουν στην δημοσιότητα το δεύτερο τραγούδι μέσα από αυτό, με το video για το τραγούδι "Reasons".

Μπορείτε να το δείτε εδώ.

O Daniel Gildenlow ανέφερε για αυτό: «Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε το δεύτερο video από το επερχόμενο άλμπουμ μας, "In The Passing Light Of Day". Πρόκειται για ένα βαρύ και πολύπλοκο τραγούδι, αλλά την ίδια στιγμή είναι αρκετά πιασάρικο, ώστε να κάνει τον κόσμο να το σιγοτραγουδά ώρες αφού το έχει ακούσει. Είχα αφήσει ένα από τα αρχικά demo να παίζει στο αμάξι κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου και την επόμενη εβδομάδα άκουσα τα παιδιά μου να το σιγοτραγουδάνε ενώ έπαιζαν παιχνίδια στα κινητά τους. Ή όπως το έθεσε ο Daneil Bergstrand "είναι φοβερό - είναι τόσο πιασάρικο που δεν μπορείς να μην το τραγουδάς, αλλά σε τρελαίνει γιατί την ίδια στιγμή δεν μπορείς να πιάσεις τους τρελούς ρυθμούς του για να το κάνεις σωστά". Το video είναι επίσης διαφορετικό, καθώς είμαι μεν σε αυτό, αλλά με όλα τα ρούχα μου και χωρίς να κάνω σεξ με κάποιον, ούτε καν κρατώντας μέλη του σώματός μου. Πόσο περίεργο είναι αυτό; Για όσους νομίζουν ότι μαλακώσαμε πολύ να σας καθησυχάσω λέγοντας ότι τέσσερείς από εμάς είχαμε ματώσει μόλις μετά τα δυο-τρία πρώτα γυρίσματα του video. Ποιος ήταν ο ένας που δεν μάτωσε; Αυτό είναι ένα μυστήριο για να συζητήσετε εσείς και να το λύσετε.»

«Το "Reasons" είναι, μάλλον, το πιο prog metal κομμάτι του άλμπουμ και σίγουρα το πιο ιδιαίτερο. Με τρομερές εναλλαγές ρυθμού, πολυφωνικές μελωδίες, ερωτοαπαντήσεις στο verse κι ένα νευρικό ξέσπασμα του Daniel όταν απαριθμεί τους λόγους που τσακίζει» αναφέρει στην κριτική του άλμπουμ ο Χρήστος Καραδημήτρης, την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET