Διάλλειμα για τους Queens Of The Stone Age

Ο μπασίστας, Michael Shuman, δηλώνει πως η μπάντα είχε εξαντληθεί

20/03/2015 @ 11:01
Το φθινόπωρο, ο Josh Homme, ηγέτης των Queens Of The Stone Age, είχε δηλώσει πως δεν υπάρχει λόγος «να πατήσει φρένο» η μπάντα.

Η κυκλοφορία του πετυχημένου "...Like Clockwork" το καλοκαίρι του 2013, ήρθε έξι χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά, και ο Homme δεν ήθελε να αργήσουν ξανά τόσο (θυμήσου εδώ). Ωστόσο, τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά. Μετά από πολύ καιρό «σιγής» μετά την τελευταία συναυλία τους στις 31/10, ο μπασίστας Michael Shuman, ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

«Και βέβαια θα υπάρχει νέα δουλειά, απλά κάνουμε διάλλειμα. Είχαμε δύο σκληρά και κουραστικά χρόνια περιοδείας, τα δώσαμε όλα. Είμασταν ανυπόμονοι να ξεκινήσουμε να γράφουμε αμέσως το νέο δίσκο, όλοι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλά τελικά, στο τέλος, αποφασίσαμε να κάνουμε διάλλειμα. Δεν βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλον, αλλά είναι καλό να κάνεις λίγο πίσω και να επιστρέψεις μόλις ο κόσμος σε θέλει ξανά».

Ο Shuman έχει επικεντρωθεί στην άλλη μπάντα του, Mini Mansions ενώ η τελική βέβαια απόφαση ανήκει στον Josh Homme για το πότε θα επιστρέψουν οι Queens Of The Stone Age.
  • SHARE
  • TWEET