Bill Ward: «O Ozzy μου οφείλει μια συγγνώμη»

O αυθεντικός ντράμερ των Black Sabbath με ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει τα γεγονότα από τη δική του πλευρά

16/04/2015 @ 10:53
H αποχώρηση του Bill Ward το 2012 από τους Black Sabbath, συζητείτε μέχρι σήμερα.

Ο συνιδρυτής και ντράμερ της ιστορικής metal μπάντας, θέλησε με την πρώτη επίσημη ανακοίνωσή του τα τρία τελευταία χρόνια, να ξεκαθαρίσει πως έχουν τα πράγματα για αυτόν.

«Οι ανακριβείς αναφορές για μένα από το 2012 ως πρόσωπο και ως μουσικό με έκαναν επιφυλακτικό και κυρίως να μη θέλω να έχω καμία σχέση με τον Ozzy, ο οποίος με τις συνεχείς λανθασμένες δηλώσεις του, με έφεραν στη θέση να βγάλω αυτή την ανακοίνωση και να μιλήσω αληθινά και όχι κυνικά».

Ο 67χρονος μουσικός παραδέχεται πως δεν περιμένει να μετέχει σε τυχόν νέο reunion των Sabbath, εκτός βέβαια εάν όλοι παραδεχτούν πως όσα είπαν για αυτόν ήταν λάθος, κυρίως βέβαια ο Ozzy. «Πρώτα απ’ όλα θέλω μια ειλικρινή δημόσια διόρθωση όσων είπε, όχι μέσω εκπροσώπου αλλά από τον ίδιο».

Ο Ward δεν αναφέρει ακριβώς τι τον πείραξε, αλλά σαφώς εννοεί το γεγονός ότι ο Ozzy τον είχε χαρακτηρίσει υπέρβαρο, αδυνατούσε να βγάλει όλο το σετ, και του πρότειναν να παίζει σε 2,3 τραγούδια και στα υπόλοιπα θα είχαν άλλον ντράμερ.

«Θέλω ένα συμβόλαιο που θα εγκρίνω και θα μπορώ να υπογράψω. Αυτή είναι η θέση μου. Αν η μπάντα ή άτομα ξεχωριστά συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα ίδια, τότε το αυθεντικό lineup δύσκολα θα βρεθεί ξανά μαζί. Είναι ξεκάθαρα, στο χέρι τους».

Ο Ward δηλώνει πολύ στενοχωρημένος που δεν παίζει πια μαζί τους ενώ στέλνει την αγάπη του προς όλους τους οπαδούς. Η μπάντα του, Bill Ward Band, θα κυκλοφορήσει σύντομα νέο δίσκο.
  • SHARE
  • TWEET