Οι Toxik στο φετινό Up The Hammers Festival

Αντικαθιστούν τους Agent Steel

03/02/2020 @ 23:13

Ένας υποτιθέμενος διαδικτυακός καβγάς ανάμεσα στον μπασίστα των Riot City, Dustin Smith, και εκπρόσωπο των Agent Steel υπό το όνομα Niklaas Cyriis, είχε ως αποτέλεσμα την απόσυρση των δεύτερων από το επερχόμενο Up The Hammers Festival.

Οι Αμερικανοί, οι οποίοι είχαν προβληματίσει με την παρουσία τους στο περσινό Keep It True, τέθηκαν εκτός φεστιβάλ, καθώς έπειτα από την «διένεξη» έθεσαν ως όρο για την παρουσία τους στο Gagarin την απουσία των Καναδών.

Εν τέλει, την θέση των Agent Steel θα καλύψουν οι Αμερικανοί tech speed/thrash metallers Toxik με την πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, υποσχόμενοι ένα set που θα περιλαμβάνει ολόκληρο το "Think This" και το μεγαλύτερο μέρος του "World Circus".

Αλλαγή προέκυψε και στο warm-up show, με τους συμπατριώτες μας Crush να καλύπτουν το κενό μετά την ακύρωση των Αμερικανών Argus. Τα εισιτήρια για την συγκεκριμένη ημέρα με headliners τους Atlantean Kodex έχουν εξαντληθεί, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχει ενημέρωση για αλλαγή του χώρου διεξαγωγής και την έκδοση επιπλέον εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια για την κάθε ημέρα του κυρίως μέρους του φεστιβάλ διατίθενται προς 38 Ευρώ, και μετά τις τελευταίες αλλαγές, το πρόγραμμα των τριών ημερών έχει αναλυτικά ως εξής:

Πέμπτη 12 Μαρτίου, An Club:
Atlantean Kodex (D)
Crush (GR)
Ravensire (POR)
Achelous (GR)
Throne Of Iron (USA)
Ramit (USA)

Παρασκευή 13 Μαρτίου, Gagarin:
Toxik (USA)
Riot Act (USA)
Spitfire (GR)
Scald (RUS)
Riot City (CAN)
Ttraveler (CAN)
Smoulder (USA)
Solitary Sabred (CYP)

Σάββατο 14 Μαρτίου, Gagarin:
Fifth Angel (USA)
Slough Feg (USA)
Trespass (UK)
Crypt Sermon (USA)
Dexter Ward (GR)
Vultures Vengeance (IT)
Quicksand Dream (SWE)
Sabire (AUS)

  • SHARE
  • TWEET