Τον Mike Portnoy στους Rush θέλει ο John Dolmayan

Ο ντράμερ των System Of A Down αναφέρθηκε και στη μεγάλη επιρροή του Neil Peart

01/08/2023 @ 09:55

Με ανάρτησή του στο Instagram η οποία ακολουθεί αυτούσια, ο John Dolmayan των System Of A Down υποστήριξε κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει καταλληλότερος για να καλύψει την θέση του αείμνηστου Neil Peart στους Rush από τον Mike Portnoy, αναφέροντας μάλιστα ότι ο θρυλικός Καναδός ντράμερ συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες επιρροές του:

«Όλα αυτά τα χρόνια σε εκατοντάδες συνεντεύξεις, οι δημοσιογράφοι έκαναν μια ερώτηση που είχε ένα επαναλαμβανόμενο θέμα, ποιός σε ενέπνευσε να παίξεις τύμπανα και ποιος αποτελεί την μεγαλύτερη σου έμπνευση. Ένας από τους τρεις πυλώνες του ύφους μου και της έμπνευσής μου στο τύμπανα είναι ο Neil Peart των Rush. Δεν ήταν μόνο ήταν ένας λαμπρός ντράμερ και ένας από τους πιο δημιουργικούς όλων των εποχών, ήταν επίσης ένας απίστευτος στιχουργός και ποιητής. Δυστυχώς απεβίωσε και τα χαρίσματά του έφυγαν μαζί του. 

Υπάρχει μόνο ένας ντράμερ εν ζωή που θα διάλεγα να συνεχίσει την κληρονομιά του και αυτός ο άνθρωπος είναι ο Mike Portnoy. Ένας τόσο παραγωγικός ντράμερ όπως έχουμε δει στη σύγχρονη εποχή, ο Mike παίζει τύμπανα με τον τρόπο που ένας αετός ταξιδεύει με τα ρεύματα. Το στυλ του, όσο περίπλοκο κι αν είναι, φαίνεται άνετο, έχει ροή χωρίς να το προσπαθεί. Ο καλύτερος τρόπος για να τον περιγράψω είναι ότι συνδυάζει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο τεχνικής με την πλέον ενστικτώδη αίσθηση. Πραγματικά άρχοντας. Επιπλέον, ο Mike είναι ταπεινός και δεν χρειάζεται προφάσεις. Αν οι Rush επιστρέψουν για να τιμήσουν την κληρονομιά του Neil, ο Mike πρέπει να είναι πίσω από τα τύμπανα!»

  • SHARE
  • TWEET