Υπό νέα δισκογραφική στέγη το επερχόμενο άλμπουμ των Svalbard

Η μπάντα αποχώρησε άμεσα από τη Holy Roar έπειτα από τις καταγγελίες που αφορούσαν τον ιδιοκτήτη της

18/09/2020 @ 13:23

Έπειτα από τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από το ζήτημα που προέκυψε στη Holy Roar Records, οι Svalbard προχώρησαν στην ανακοίνωση λεπτομερειών σχετικά με το μέλλον και την επικείμενη νέα τους κυκλοφορία.

Έτσι, αφού έκοψαν κάθε επαφή με τη Holy Roar, η  post-hardcore μπάντα αποκάλυψε πως ο τρίτος τους δίσκος, ονόματι "When I Die, Will I Get Better?" θα κυκλοφορήσει μέσω της Church Road Records, της οποίας επικεφαλής είναι η πρώην μάνατζερ της Holy Roar, Justine Jones.

Οι Svalbard δήλωσαν πως η ημερομηνία της κυκλοφορίας του νέου τους πονήματος παραμένει η 25η Σεπτεμβρίου. Τόνισαν μάλιστα, πως το περιεχόμενο του δίσκου μένει ως έχει, μιας και η Holy Roar δεν είχε καμία επιρροή στην διαμόρφωσή του.

Η μπάντα εξέδωσε και μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Είχαμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με τη Justine για χρόνια. Το πάθος, η αφοσίωση και η γνώση της ήταν κομβικά για την εξέλιξή μας ως συγκρότημα. Είναι ένα από τα άτομα στη μουσική βιομηχανία που πραγματικά ενδιαφέρεται. Είμαστε περήφανοι που κυκλοφορούμε τον δίσκο μέσω της Church Road.

Η Justine κάνει ότι μπορεί για να μην βγει εκτός προγράμματος η κυκλοφορία, όμως, παρακαλούμε να δείξετε υπομονή για όποια μικροπροβλήματα μπορεί να εμφανιστούν με τις παραγγελίες, ή αν υλικό μας συνεχίζει να εμφανίζεται διαδικτυακά στους ιστότοπους της Holy Roar όσο βρισκόμαστε σε αυτό το μεταβατικό στάδιο. Θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις.

Θα δωρίσουμε μέρος των εσόδων μας από τις πωλήσεις στο Rape Crisis. Επιλέξαμε να ενισχύσουμε αυτή την φιλανθρωπική καθώς η συνεισφορά τους σητν υποστήριξη θυμάτων που έχουν υποστεί παρενόχληση κρίνεται απαραίτητη αυτή τη χρονική στιγμή.

Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας για την κατανόηση την υπομονή και την αγάπη που μας δείξατε, καθώς και ολους στη Church Road για τη συνεισφορά τους και τη σκληρή δουλειά πίσω από αυτόν τον δίσκο».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist για τον διάδοχο του προ διετίας "It's Hard To Have Hope". Όσες προπαραγγελίες έχουν πραγματοποιηθεί μέσω της Holy Roar θα ολοκληρωθούν, αλλά όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθυνθούν στην εταιρεία για ακύρωση της παραγγελίας και αποζημίωση.

1. Open Wound
2. Click Bait
3. Throw Your Heart Away
4. Listen To Someone
5. Silent Restraint
6. What Was She Wearing
7. The Currency of Beauty
8. Pearlescent

  • SHARE
  • TWEET