Ozzy Osbourne: «Το τελευταίο τηλεφώνημα στον Lemmy…»

Ο μεγάλος frontman θυμάται μια από τις πλέον άσχημες εμπειρίες της ζωής του

15/06/2018 @ 15:21

Τον Δεκέμβριο του 2015 ο Lemmy Kilnister έφυγε από τη ζωή. Λίγο πριν εκπνεύσει δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τον Ozzy Osbourne.

Σε τελευταία συνέντευξή του ο Ozzy αποκάλυψε τις λεπτομέρειες αυτού του τηλεφωνήματος, το οποίο ήταν και μια απόπειρα για να τον δει από κοντά μια τελευταία φορά.

«Του τηλεφώνησα την μέρα που πέθανε. Ήξερα ότι ήταν στα τελευταία του. Δεν κατάλαβε καν ποιος ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής. Χρειάστηκε να του πω ποιος είμαι. Πρέπει να του έφυγε το τηλέφωνο από το χέρι. "Γαμώτο, περίμενε λίγο ακόμα, έρχομαι", του είπα». 

Συνεχίζοντας:

«Είπα στη Sharon, παίρνουμε το αμάξι και πηγαίνουμε στο διαμέρισμά του. Λίγο πριν φύγουμε μου είπε να μην ανησυχώ, ο Lemmy έφυγε.  Άδειασα εντελώς. Με χτύπησε πολύ άσχημα και βυθίστηκα σε θλίψη». 

Και αναπολώντας τους Motorhead:

«Όλα τα αρχικά μέλη της μπάντας έχουν φύγει, πλέον. Ο Eddie πέθανε στις αρχές του χρόνου ενώ ο Phil πριν από μερικά χρόνια. Θυμάμαι πως είχαν ανοίξει την πρώτη περιοδεία μου στην Αμερική. Ωραία χρόνια! Ήταν όλοι τους ωραίοι τύποι. Μου λείπουν. Τους σκέφτομαι και παράλληλα αναρωτιέμαι πως τα έχω καταφέρει και υπάρχω ακόμα σε αυτόν τον κόσμο».

  • SHARE
  • TWEET