Νέο project από μέλη των Varathron, Macabre Omen, Kawir και Jackal's Truth

Ακούστε ένα teaser από τον επερχόμενο δίσκο των Thyrathen

03/03/2021 @ 00:14

Η ιδέα των Thyrathen ξεκίνησε από τους Corax S και Στέφανο Κουτσομάρκο των Jackal's Truth το 1996. Ωστόσο, η μπάντα πήρε μορφή το 2011 για πρώτη φορά, αν και οι ηχογραφήσεις τους δεν κυκλοφόρησαν ποτέ.

Στις αρχές του 2019 το συγκρότημα ξαναμαζεύτηκε για να συνθέσει το "Philosophical Chapter" και να ξαναγράψει το "Dionysian Trilogy" με το όνομα "Mythistorical Chapter" με την προσθήκη των A.Z. (Kawir, πρώην Obsecration) και του Melanaegis (πρώην Kawir). Όταν ξεκίνησε η πανδημία τόσο ο Στέφανος όσο και ο Melanaegis αποχώρησαν από τους Thyrathen, οι οποίοι δεν πτοήθηκαν και πρόσθεσαν τον Αλέξανδρο (Macabre Omen) και Στέφανο Necroabyssious (Varathron, Katavasia, Zaratus) στο δυναμικό τους, οι οποίοι και συμμετείχαν ως κύριοι τραγουδιστές και αφηγητές του δίσκου.

Για να φτάσουν στην δραματουργική και τελετουργική ατμόφαιρα που εξαρχής επιθυμούσαν, τα μέλη της μπάντας συμφώνησαν με επαγγελματίες μουσικούς, τραγουδιστές και ηθοποιούς να αναλάβουν την αρχαια λύρα, και τα αρχαία πνευστά, καθώς και τις χορωδίες, τα μέρη των σοπράνο, κ.ά. Με αυτόν τον τρόπο συνετέλεσαν και αυτοί στην δημιουργία του μοναδικού «διαχρονικού black metal» στυλ των Thyrathen.

Εδώ μπορείτε να δείτε το teaser του επερχόμενου άλμπουμ των Thyrathen.

  • SHARE
  • TWEET