Το Music Highway Festival παίρνει και φέτος τα βουνά

Όλες οι πληροφορίες για τη Mountain Edition του δημοφιλούς φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο

05/06/2018 @ 12:06

Music Highway Festival - Mountain Edition Vol. 2

Παραδοσιακός Ξενώνας Faris, περιοχή Γόλα - Γοράνοι, Ταϋγετος

Παρασκευή 10 και Σάββατο 11 Αυγούστου

Το Music Highway Festival ξαναπάει την τρέλα του στα βουνά. Μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη πρώτη απόπειρα, ο μαγευτικός Ταΰγετος ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγάλη μουσική γιορτή. Ένα από τα πλέον καταξιωμένα χειμερινά φεστιβάλ της Αθήνας, με επτά συνεχή χρόνια παρουσίας στο ιστορικό Κύτταρο, καθιερώνει πλέον και τις καλοκαιρινές εξορμήσεις του. Στα 1000 μέτρα υψόμετρο, σε μια τοποθεσία ασύλληπτης ομορφιάς, ατμόσφαιρας και θέας, στην περιοχή Γόλα - Γοράνοι του Ταϋγέτου και σε σχετικά κοντινή απόσταση από Σπάρτη, Καλαμάτα, Γύθειο, Τρίπολη, βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας Faris, ο οποίος θα ανοίξει και φέτος τις πόρτες του στο Music Highway Festival, για δύο μέρες μουσικής, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Πιστό στα υψηλά του αισθητικά κριτήρια, τα οποία πρεσβεύει τόσα χρόνια, το Music Highway Festival - Mountain Edition Vol.2 παρουσιάζει ένα άρτιο μουσικό line-up για όλα τα γούστα γύρω από τη ροκ μουσική, που περιλαμβάνει κάποια από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας, αλλά και πολλές πρωτοεμφανιζόμενες και ανερχόμενες μπάντες. Έχουμε και λέμε...

Την έναρξη του φεστιβάλ θα κάνουν οι πολύ φρέσκοι 4Bidden από τη Σπάρτη, μπάντα πρωτοεμφανιζόμενη, μα πολλά υποσχόμενη. Ακολούθως, θα ανέβουν στη σκηνή οι heavy doomers Mr. Booze, από την Καλαμάτα, με τον τρίτο τους δίσκο να έχει μόλις κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Οι εκρηκτικοί rockers Drunk Jackals, από την Κόρινθο, θα πάρουν την σκυτάλη, για να τη δώσουν με τη σειρά τους στους Roundlights, από τη Θεσσαλονίκη, και το καταιγιστικό garage punk 'n' roll τους. Η επόμενη θέση ανήκει παραδοσιακά στους οικοδεσπότες, Mr. Highway Band, μία από τις πιο δραστήριες μπάντες της ελληνικής σκηνής, που με το δυναμικό americana rock τους θα προετοιμάσουν το έδαφος για τους... Nightstalker!!! Τα λόγια είναι περιττά για την μπάντα - θρύλο της εγχώριας rock σκηνής που για παραπάνω από 25 χρόνια βρίσκεται σταθερά στην κορυφή. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα και για την κορυφή του Ταϋγέτου και την πρώτη τους εμφάνιση στα πλαίσια του Music Highway Festival!

Και μετά την πρώτη, γεμάτη μέρα, τι καλύτερο από μία εξίσου γεμάτη δεύτερη; Οι Amber Dogs, ερχόμενοι από την Πάτρα, θα ξεκινήσουν με rock φόρα τη δεύτερη μέρα, για να ακολουθήσουν οι αθηναίοι alternative rockers Circus Caravan. Μια blues πινελιά θα προσθέσουν οι έμπειροι Daddy's Work Blues Band, ενώ τη συνέχεια θα αναλάβουν οι The Karamajov Project, από την Καλαμάτα, που ήδη με τον πρώτο τους δίσκο έχουν κάνει αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομά τους. Οι Αθηναίοι Empty Frame αποτελούν ένα ήδη καταξιωμένο όνομα στα εγχώρια μουσικά πράγματα, ενώ ανεβαίνουν στο βουνό με τον πολύ φρέσκο τρίτο τους δίσκο στις αποσκευές. Το φινάλε του 2ου Music Highway Festival – Mountain Edition αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ο Παύλος Παυλίδης με την εξαιρετική παρέα των υπέροχων B-Movies θα ρίξει την αυλαία του φεστιβάλ με μια εμφάνιση που αναμένεται αξέχαστη. Ο δημιουργός και frontman των θρυλικών Ξύλινων Σπαθιών, με μια εξίσου αξιοζήλευτη και παραγωγική μετέπειτα πορεία, αποτελεί μία μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη και δεν υπόσχεται τίποτα λιγότερο από ένα ονειρικό κλείσιμο αυτού του μαγευτικού διημέρου.

10 και 11 Αυγούστου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο βουνό!!!

Εισιτήρια προπώλησης: 8 ευρώ / 1 μέρα, 12 ευρώ / 2 μέρες, 

Εισιτήρια ταμείου: 10 ευρώ / 1 μέρα, 15 ευρώ / 2 μέρες

Ελεύθερη κατασκήνωση

Έναρξη: 20.00

Music Highway Festival Mountain Edition Vol.2

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET