«Το "Raining Blood" των Slayer έσωσε τους Linkin Park στο Ozzfest του 2001»

Ο Mike Shinoda αναπολεί…

30/11/2018 @ 15:30

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο τραγουδιστής των Linkin Park, Mike Shinoda, αναφέρθηκε στο "Raining Blood" των Slayer και τον τρόπο με τον οποίο τους έβγαλε από μια πολύ δύσκολη θέση κατά την διάρκεια του Ozzfest, το 2001.

«Ήμασταν στο bill μαζί με τους Crazy Town και τους Papa Roach. Σε συνέντευξή της πριν από το φεστιβάλ η Sharon Osbourne είχε παραδεχτεί πως ορισμένα συγκροτήματα λαμβάνουν μέρος για τις… γυναικείες παρουσίες του φεστιβάλ. Μας γαμ@@. Βγαίναμε μετά από τους Crazy Town και είχαμε επιλέξει σαν εισαγωγή ένα σχετικά άγνωστο ηλεκτρονικό κομμάτι των Massive Attack. Είχαμε την αίσθηση πως αυτό θα έδειχνε στους fans του Ozzfest πως είμαστε κάτι διαφορετικό από τους Crazy Town. Δυστυχώς όμως δεν αντιλήφθηκαν την διαφορά και μας γιούχαραν από την αρχή της εμφάνισής μας. Στο μεγαλύτερο μέρος του set μας προσπαθούσαμε να τους κερδίσουμε, να αλλάξουμε την εικόνα που είχαν για μας».

Και συνεχίζοντας:

«Την επόμενη εβδομάδα ήμασταν στην Philadelphia και ο dj του συγκροτήματος, Joe Hahn, είχε αγοράσει το "Reign In Blood" από ένα δισκάδικο. Μας είπε πως θα έπαιζε το "Raining Blood" στην αρχή του show. Δεν είχαμε να χάσουμε πολλά μετά από αυτό που είχαμε περάσει. Είχαν, ήδη, ξεκινήσει οι αποδοκιμασίες αλλά όταν μπήκε το κομμάτι το κλίμα άλλαξε και ξεκίνησαν οι επευφημίες. Το set πήγε εξαιρετικά. Στην κυριολεξία μας έσωσε όλη την περιοδεία».

  • SHARE
  • TWEET