Αποχώρησε από τους Franz Ferdinand o Paul Thomson

Ο αρχικός ντράμερ του συγκροτήματος αποτελεί παρελθόν έπειτα από 20 χρόνια δηλώνοντας πως «είναι σαν ένα όνειρο που ακόμη επεξεργάζεται»

22/10/2021 @ 14:43

Οι Franz Ferdinand ανακοίνωσαν πως ο Paul Thomson αποτελεί παρελθόν από την μπάντα.

Το διάσημο συγκρότημα από τη Σκωτία αποκάλυψε πως ο αρχικός ντράμερ της μπάντας αποχώρησε έπειτα από 20 χρόνια και συγκεκριμένα το 2002 όταν και ιδρύθηκε, δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

«Καλησπέρα κόσμε. Ο Paul αποχωρεί από την μπάντα. Μας σόκαρε όταν το μάθαμε, οπότε λογικά θα εκπλαγείτε και εσείς».

Παράλληλα, η μπάντα ανακοίνωσε και την επίσημη αντικαταστάτρια του Thomson, η οποία θα είναι η Audrey Tait, που πραγματοποίησε το επί σκηνής ντεμπούτο της με τους Franz Ferdinand τον περασμένο μήνα.

Στην ανάρτηση του σχήματος περιλαμβάνεται και ένα μήνυμα από τον μακροχρόνιο συνεργάτη αλλά και φίλο των υπόλοιπων μελών, το οποίο αναφέρει:

«Έπειτα από 20 χρόνια ήρθε η ώρα για αυτό το αγόρι να κάτσει στην άκρη. Ποτέ δεν θα φανταζόμουν πως το 2002 η ζωή θα μου επιφύλασσε τόσα. Είναι σαν ένα όνειρο που ακόμη επεξεργάζομαι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε έναν από όσους αγοράσατε έστω και ένα δίσκο μας, ήρθατε σε μια συναυλία, και μοιραστήκατε τις εμπειρίες σας μαζί μου. Δεν θα τα ξεχάσω ποτέ.

Οι Franz Ferdinand είναι, ήταν και θα είναι η οικογένειά μου και ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου.

Τα λόγια και το χαμόγελό μου έρχονται εύκολα τώρα

Με αγάπη,

Paul»

Υπενθυμίζεται πως ο πιο πρόσφατος δίσκος των Franz Ferdinand, "Always Ascending", κυκλοφόρησε το 2018.

  • SHARE
  • TWEET