Θα συνεχίσουν χωρίς τον Taylor Hawkins οι Foo Fighters

«Θα είμαστε ένα διαφορετικό συγκρότημα καθώς προχωράμε μπροστά»

02/01/2023 @ 13:40

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς οι Foo Fighters δημοσίευσαν ένα μήνυμά τους στο οποίο επιβεβαιώνουν πως θα συνεχίσουν χωρίς τον Taylor Hawkins:

«Καθώς λέμε αντίο στο πιο δύσκολο και τραγικό έτος που έχει συναντήσει το συγκρότημα, υπενθυμίζουμε στους εαυτούς μας πόσο ευγνώμονες είμαστε για τους ανθρώπους που αγαπάμε και εκτιμάμε περισσότερο, καθώς και για τα αγαπημένα πρόσωπα που δεν είναι πλέον μαζί μας.

Οι Foo Fighters ιδρύθηκαν πριν από 27 χρόνια και αντιπροσωπεύουν τη θεραπευτική δύναμη της μουσικής και τη συνέχεια της ζωής. Και κατά τη διάρκεια αυτών των 27 ετών οι οπαδοί μας έχουν χτίσει μια παγκόσμια κοινότητα, ένα αφοσιωμένο σύστημα υποστήριξης που μας βοήθησε όλους να περάσουμε τις πιο σκοτεινές περιόδους μας μαζί. Ένα μέρος για να μοιραστούμε τη χαρά και τον πόνο μας, τις ελπίδες και τους φόβους μας, και για να ενωθούμε σε μια αρμονία της ζωής μαζί διαμέσου της μουσικής.

Χωρίς τον Taylor, δεν θα είχαμε γίνει ποτέ η μπάντα που είμαστε σήμερα - και χωρίς τον Taylor, γνωρίζουμε πως θα είμαστε ένα διαφορετικό συγκρότημα καθώς προχωράμε μπροστά.

Ξέρουμε, πως όταν σας δούμε ξανά - κάτι που θα γίνει σύντομα - θα μας συντροφεύει με το πνεύμα του κάθε βράδυ».

Υπενθυμίζεται πως ο σπουδαίος ντράμερ έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο, με το συγκρότημα να παραχωρεί δύο εντυπωσιακές συναυλίες στη μνήμη του με πληθώρα καλεσμένων.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Hawkins πρόκειται να εμφανιστεί και στον επερχόμενο δίσκο του Iggy Pop.

  • SHARE
  • TWEET