Cynic: Ντοκιμαντέρ στη μνήμη του Sean Reinert με πλήθος σπουδαίων καλεσμένων

Gene Hoglan, Tomas Haake, Steve Di Giorgio κ.ά. τιμούν τον αδικοχαμένο ντράμερ

26/01/2021 @ 11:08

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον απρόσμενο θάνατο του σπουδαίου ντράμερ των Cynic, Sean Reinert, δώθηκε δωρεάν στη δημοσιότητα ένα μονόωρο ντοκιμαντέρ προς τιμήν του.

Η πρωτοβουλία, σκηνοθετημένη από τον από τον Philipp Koch του DrumTalk, εορτάζει την πορεία και την κληρονομιά του Reinert. Στο φιλμ, που περιέχει ακυκλοφόρητο οπτικοακουστικό υλικό του ντράμερ, εμφανίζονται μεταξύ άλλων οι Gene Hoglan (Testament, Dethklok, κ.ά.), Tomas Haake (Meshuggah), Dirk Verbeuren (Megadeth, Cadaver, πρώην Soilwork), Steve Di Giorgio (Testament, Death, κ.ά.), Flo Mounier (Cryptopsy), Lee Harrison (Monstrosity, Malevolent Creation), και Gus Rios (Malevolent Creation, Gruesome) σχολιάζοντας την επίδραση που είχε πάνω τους ως μουσικός και ως άτομο ο Reinert.

H περιγραφή που συνοδεύει το ντοκιμαντέρ, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«O Sean Reinert είναι υπήρξε ένας από τους σπουδαιότερους ντράμερ στο metal. Το παίξιμο του στο εμβληματικό "Human" των Death καθώς και η δουλειά του με τους Cynic πρωτίστως αλλά και με τα υπόλοιπα project του, επηρέασε αμέτρητους ντράμερ της σκηνής, σε έναν βαθμό που δεν μπορεί να υπολογιστεί. Έφυγε από τη ζωή απρόσμενα στις 24 Ιανουαρίου 2020, αποτελώντας μια απίστευτη απώλεια για οικογένεια, φίλους και γνωστούς».

Υπενθυμίζουμε πως λίγο καιρό μετά τον θάνατο του Reinert, η επιθυμία του να γίνει δωρητής οργάνων δεν έγινε αποδεκτή από την κυβέρνηση των Η.Π.Α., εξαιτίας του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

Το 2020 ήταν δυστυχώς και η χρονιά όπου έφυγε από τη ζωή και ο μπασίστας των Cynic, Sean Malone.

Δείτε επίσης:

Νέο δίσκο ετοιμάζουν οι Cynic μέσα στη χρονιά

  • SHARE
  • TWEET