Οι Dave Navarro, Taylor Hawkins και Chris Chaney ιδρύουν νέο σχήμα

Ακούστε δύο καινούρια κομμάτια από τους NHC

17/09/2021 @ 14:19

Οι Dave Navarro, Taylor Hawkins και Chris Chaney ίδρυσαν ένα νέο supergroup, ονόματι NHC.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς, με τον ντράμερ των Foo Fighters να αναλαμβάνει και τα φωνητικά στο σχήμα, ο οποίος έχει συνεργαστεί, σε διαφορετικές περιστάσεις με τους δύο μουσικούς, ευρύτερα γνωστούς από τις θητείες τους στους Jane's Addiction.

Συγκεκριμένα, ο Hawkins με τον Chaney αποτελούσαν μέλη της live μπάντας της Alanis Morissette πίσω στα '90s, με τον μπασίστα να είναι και μέρος των The Coattail Riders, προσωπικού σχήματος του μουσικού.

Παράλληλα, οι Hawkins και Navarro είναι μέλη των Ground Control, στους οποίους, πέραν του Chaney, στα φωνητικά βρίσκεται ο Corey Taylor, με το σχήμα να έχει πραγματοποιήσει μόνο ζωντανές εμφανίσεις έως τώρα.

Οι NHC έδωσαν στη δημοσιότητα δύο καινούριες συνθέσεις τους, προσφέροντας μια γεύση από την ηχητική κατεύθυνση τους, αποκαλύπτοντας τα "Feed The Cruel" και "Better Move On".

Αξίζει να σημειωθεί πως σε σχετική ανακοίνωση της συνεργασίας τους, ο Hawkins αποκάλεσε τον Navarro τον καλύτερο lead κιθαρίστα στο alternative rock.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τους NHC, οι οποίοι αναμένονται να κάνουν το συναυλιακό τους ντεμπούτο στις 2 Οκτωβρίου στα πλαίσια του Odaha Festival που διοργανώνει ο Eddie Vedder των Pearl Jam, στον ακόλουθο σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET