Νέο supergroup από μέλη των Avenged Sevenfold, Alice Cooper, Fozzy, πρώην Machine Head

Μαντέψτε ποια μπάντα διάλεξαν να διασκευάσουν οι The Wheelblocks στην πρώτη τους ηχογράφηση

04/08/2020 @ 12:56

Chris Jericho (Fozzy), Nita Strauss (Alice Cooper), Phil Demmel (Vio-lence, πρώην Machine Head), Johnny Christ (Avenged Sevenfold) και ο επί μακρά σειρά ετών σύντροφος της Nita, Josh Villalta, που παίζει επίσης ντραμς στο προσωπικό της συγκρότημα και εκτελεί χρέη μάνατζερ, έχουν δημιουργήσει ένα νέο supergroup. Οι The Wheelblocks θα δώσουν μεθαύριο στη δημοσιότητα την πρώτη τους ηχογράφηση.

Πρόκειται για μια διασκευή του κλασικού τραγουδιού των Iron Maiden, "Aces High", από τον δίσκο "Powerslave" του '84, η οποία θα κάνει το διαδικτυακό της ντεμπούτο την Πέμπτη 6 Αυγούστου. Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν: "Jump in the cockpit and start up the engines / Remove all the wheel blocks, there's no time to waste". Δείτε παρακάτω το teaser.

Ερωτηθείς σε πρόσφατη συνέντευξη αν αληθεύει ότι ο ίδιος ο Alice Cooper ασχολείται με τους Wheelblocks, ο Jericho είχε πει: «Λοιπόν, αυτό δεν είναι απολύτως αληθινό. [...] Ο Alice Cooper δεν εμπλέκεται, αλλά εμπλέκεται ένα εξέχον μέλος της μπάντας του. Είναι πιθανώς το δεύτερο πιο αναγνωρίσιμο μέλος του συγκροτήματος, αν έχετε δει τον Alice Cooper ζωντανά τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια».

Ο Chris Jericho είναι επίσης μέλος ενός άλλου supergroup, των Kuarantine, που διασκευάζουν τραγούδια από την χωρίς μακιγιάζ εποχή των Kiss.

  • SHARE
  • TWEET