At The Gates: «Το υλικό μας εξελίσσεται ακόμα περισσότερο στον καινούργιο δίσκο»

Η σουηδική death metal μπάντα μπήκε στο στούντιο για το άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2021

10/11/2020 @ 12:55

Οι At The Gates ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του διαδόχου του "To Drink From The Night Itself". Η πρωτοπόρος σουηδική death metal μπάντα μπήκε στο στούντιο Grondahl στην Στοκχόλμη για να ηχογραφήσει τον επερχόμενο δίσκο της, όπως μας είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη ο κιθαρίστας Jonas Stalhamar δήλωσε σχετικά με το υλικό που έγραψαν: «Νομίζω εξελίσσεται ακόμα περισσότερο από το προηγούμενο άλμπουμ. Θα είναι διαφορετικό, αλλά και πάλι θα είναι At The Gates. Θα είναι ένας ενδιαφέρων δίσκος να ηχογραφήσεις, για την ακρίβεια. Νομίζω το 90% των φεστιβάλ που θα παίζαμε φέτος, θα γίνουν του χρόνου. Ο δίσκος θα βγει τον Μάιο, και ελπίζω, αν όλα επιστρέψουν στην κανονικότητα, θα κάνουμε περιοδείες».

Το "To Drink From The Night Itself" ήταν η πρώτη κυκλοφορία των At The Gates χωρίς τον βασικό συνθέτη και κιθαρίστα, Anders Bjorler, ο οποίος έφυγε το 2017 και αντικαταστάθηκε από τον Stalhamer. Όπως είχε δηλώσει το 2018 ο τραγουδιστής, Tomas Lindberg, ο Stalhamer δεν είχε προλάβει να συνδράμει στην σύνθεση του άλμπουμ.

Διαβάστε εδώ την κριτική του "To Drink From The Night Itself".

  • SHARE
  • TWEET