«Εκνευριστικά ντροπαλά τα νέα αγόρια της rock»

Ο Alice Cooper εξηγεί τους λόγους που η μουσική βιομηχανία προτιμά τα κορίτσια

08/05/2018 @ 13:35

Σε τελευταία του συνέντευξη ο Alice Cooper μίλησε για το πως όλες οι μεγάλες παραγωγές της μουσικής βιομηχανίας δίνονται σε γυναίκες μουσικούς, υποστηρίζοντας πως οι άντρες έχουν γίνει υπερβολικά ντροπαλοί και εσωστρεφείς.
 
«Δεν είναι απίστευτο που τα κορίτσια έχουν πάρει όλες τις μεγάλες παραγωγές τα τελευταία χρόνια; Η Lady Gaga έχει μια απίθανη παραγωγή και πραγματικά την υποστηρίζει με υποδειγματικό τρόπο. Το ίδιο συμβαίνει με την Shakira αλλά και με την Rihanna. Τα αγόρια, από την άλλη πλευρά έχουν γίνει υπερβολικά ντροπαλά. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί μια νέα rock μπάντα αποτελείται από εσωστρεφείς ανθρώπους, αντί να έχει στις τάξεις της rock stars. Ανθρώπους που να σκέφτονται πως θα ανέβω στη σκηνή και θα ροκάρω. Οι περισσότεροι νέοι μουσικοί rock συγκροτημάτων δεν θέλουν να γίνουν rock stars. Για την ακρίβεια, έχουν μια αντι-rock star αντίληψη».

Και συνεχίζοντας:

«Η Gaga είναι σχεδόν παρόμοια με τον Alice Cooper. Όταν τη συνάντησα για να πάρω ένα αυτόγραφο για την κόρη μου με ευχαρίστησε που την αφήνω να κλέβει το show μου (γέλια). Όχι όμως, δεν κλέβει το show μου απλά την ιδέα της δημιουργίας ενός χαρακτήρα. Δημιούργησε την περσόνα της Lady Gaga και της γράφει τραγούδια όπως ακριβώς εγώ δημιούργησα τον Alice Cooper και στήριξα την τέχνη μου πάνω του».

Ολοκληρώνοντας:

«O Bruno Mars είναι ένας εξαιρετικά ευέλικτος performer. Πιο ευέλικτος και από τον Michael Jackson, νομίζω. Ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει πάνω στη σκηνή. Οι Foo Fighters είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν, όπως και οι Green Day. Δεν αφήνουν τα ηνία στο κοινό αλλά του προσφέρουν όλη την ενέργειά τους. Άραγε, γιατί δεν κάνουν το ίδιο και μπάντες 18χρονων;

  • SHARE
  • TWEET