Vinnie Paul: «Οι Pantera σήκωναν το λάβαρο του heavy metal όταν το heavy metal δεν ήταν cool»

«Είναι φοβερό το πόσο κακή λέξη θεωρούνταν το heavy metal»

06/06/2014 @ 10:53
Σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Radio.com, ο Vinnie Paul δήλωσε ότι οι Pantera ήταν metal στην εποχή του grunge... Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε τα λεγόμενά του παρακάτω:

«Με τα "Cowboys From Hell" και "Vulgar Display Of Power" περιοδεύαμε ασταμάτητα για τέσσερα χρόνια. Δημιουργήσαμε τους πιο σκληροπυρηνικούς και πιστούς οπαδούς στο πρόσωπο της γης. Όταν ο δίσκος βγήκε, το MTV μας μισούσε, το ραδιόφωνο δεν μας έπαιζε. Δεν μιλούσε κανείς για εμάς πέρα από τα heavy metal περιοδικά. Παρόλα αυτά, 200.000 άνθρωποι πήγαιναν και αγόραζαν το δίσκο και μας έκαναν νούμερο ένα. Όλα τα οφείλουμε σε αυτούς.»

«Οι Pantera σήκωναν το λάβαρο του heavy metal όταν το heavy metal δεν ήταν cool. Είχαμε φτάσει σε ένα σημείο τα συγκροτήματα να σπεύδουν να αποφύγουν την ταμπέλα heavy metal. «Είμαστε alternative συγκρότημα» έλεγαν. Είναι φοβερό το πόσο κακή λέξη θεωρούνταν το heavy metal. Για όλους εκτός από τους οπαδούς μας και τους σκληροπυρηνικούς metal οπαδούς. Εμείς κρατήσαμε όσο ψηλά μπορούσαμε το λάβαρο μέχρι τέλους. Πάντα λέγαμε ότι είμαστε ένα heavy metal συγκρότημα.»
  • SHARE
  • TWEET