«Θέλω να γυρίσω στους AC/DC. Δεν τα παρατάω!»

Ο Phil Rudd δηλώνει πως είναι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής του - Διαβάστε τι λέει για τον Chris Slade και τον Angus Young

10/08/2015 @ 11:13
Ο Phil Rudd μίλησε χθες στην τηλεόραση της Νέας Ζηλανδίας και στην εκπομπή 3D, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την καταδίκη του σε οκτάμηνο κατ' οίκον περιορισμό.

Ο 61χρονος ντράμερ παρουσιάστηκε αποφασισμένος να πάρει πίσω τη θέση του στο θρυλικό συγκρότημα. Ο Rudd έπαιξε τα ντραμς στο νέο δίσκο, αλλά αντικαταστάθηκε στην περιοδεία από τον Chris Slade μετά τη δικαστική του περιπέτεια.

«Έχω ακόμα πολλά να δώσω. Είμαι σε άψογη κατάσταση, την καλύτερη για όσα χρόνια θυμάμαι. Έχω μεγαλώσει, αλλά δεν είμαι γέρος. Ακόμα θέλω να παίζω. Θέλω απλά τα παιδιά να μου δώσουν μια ευκαιρία και να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε».

Σε ερώτηση για το γεγονός ότι οι AC/DC θα βρεθούν στην Ν. Ζηλανδία τον Δεκέμβριο αλλά και τις φήμες που θέλουν αυτή να είναι η τελευταία τους περιοδεία, ο 61χρονος ντράμερ, δηλώνει: «Δεν ελπίζω σε πολλά, αλλά ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς. Δεν τα παρατάω. Θέλω να ξαναβγω στο δρόμο και να κερδίσω πολλά λεφτά. Όσο για τελευταία περιοδεία, αυτά είναι βλακείες. Οι  AC/DC δεν θα αποσυρθούν ποτέ, ο Angus δεν πρόκειται να βγει στη σύνταξη».

Για τον αντικαταστάτη του -και παλιότερο ντράμερ στη μπάντα- Chris Slade, είπε πως είναι «καλός, αλλά δεν έχω ιδέα γιατί είναι εκεί. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, αλλά ελπίζω να μην είναι μόνιμος εκεί. Ι'm the man».
  • SHARE
  • TWEET