Kάθε διαμαρτυρία πρέπει να είναι σαν αυτή των Foo Fighters

H μπάντα απάντησε στην Εκκλησία των Βαπτιστών του Westboro με τον τρόπο της και τον... Rick Astley

23/08/2015 @ 12:40
Η ομάδα των Βαπτιστών του Westboro οργανώνει συχνά διαμαρτυρίες με κυρίαρχο σύνθημα «Ο Θεός Μισεί τους...» και αποδέκτες του μίσους, γκέι, μεταλλάδες, αλλόθρησκους, έγχρωμους, διαζευγμένος κλπ.

Πριν δύο μέρες οι Foo Fighters έπαιζαν στο Κάνσας του Μιζούρι και οι Βαπτιστές διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία της μπάντας (άγνωστο γιατί...). Ο Dave Grohl και τα μέλη των Foo's δεν μπήκαν στον κόπο να απαντήσουν αλλά προτίμησαν να παρελάσουν με ένα ανοιχτό φορτηγάκι και το χιούμορ τους.

Δείτε εδώ και εδώ στιγμές αποθέωσης από τους κατοίκους, καθώς η μπάντα χορεύει ασταμάτητα στους ρυθμούς της 80s επιτυχίας "Never Gonna Give You Up" του Rick Astley με παρέα έναν εύσωμο τύπο με πολύχρωμο σλιπάκι! Κρατούσαν και πινακίδες που έγραφαν "You got Rickroll’d (again)" και "Keep It Clean".

Το "Keep It Clean" ήταν αναφορά σε ακόμα μια πλάκα του 2011, όταν ξανάπαιζαν στην πόλη και η Εκκλησία του Westboro είχε ξαναδιαμαρτυρηθεί. Τότε ντύθηκαν σαν φορτηγατζήδες και τραγούδησαν «ο μπαμπάς μου πάντα μου έλεγε να το κρατάω καθαρό...» ενώ τα μέλη της Εκκλησίας παρακολουθούσαν αμήχανα χωρίς να ξέρουν ποιοί είναι. Απολαύστε τους από εδώ.
  • SHARE
  • TWEET