Foo Fighters και Paul McCartney μαζί στη σκηνή του Rock And Roll Hall Of Fame

O θρυλικός μουσικός προλόγισε την ένταξη της μπάντας στο θεσμό ενώ διασκεύασε μαζί τους και το "Get Back" των Beatles

01/11/2021 @ 11:59

Οι Foo Fighters περιλαμβάνονται στους καλλιτέχνες που επρόκειτο να τιμηθούν στο φετινό Rock And Roll Hall of Fame.

Στα πλαίσια της τελετής που διεξήχθη στο Cleveland στις 30 Οκτωβρίου, την εισαγωγή της μπάντας, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη ομιλία που προλογίζει το γεγονός, ανέλαβε ο sir Paul McCartney.

Στην ομιλία του, ο θρυλικός μουσικός βρήκε κοινά σημεία με τη σταδιοδρομία του Dave Grohl, ο οποίος υπενθυμίζεται πως έχει εισαχθεί στο Hall Of Fame και ως μέλος των Nirvana.

Πριναπό την αποδοχή της τιμής, το συγκρότημα απέδωσε επί σκηνής τα, κλασικά πλέον, "Best Of You, "My Hero" και "Everlong", με την εμφάνιση να είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Αξίζει να σημειωθεί πως έπειτα από τις σύντομες ομιλίες τους, στην οποία η μπάντα εξήρε το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ευρύτερη ομάδα των Foo Fighters επί περισσότερα από 25 χρόνια, διασκεύασε, συνοδευόμενη από τον McCartney τo "Get Back" των Beatles, γεγονός που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Υπενθυμίζεται πως εντός του 2021 οι Foo Fighters κυκλοφόρησαν το εξαιρετικό "Medicine At Midnight" καθώς και το "Hail Satin" ως Dee Gees, ενώ ο Randy Rhoads τιμήθηκε με το Musical Excelence Award, κίνηση που επέφερε και σχετικές συγκινητικές δηλώσεις από τον Ozzy Osbourne.

Δείτε την εμφάνιση των Foo Fighters στα Μουσικά Βραβεία του MTV

  • SHARE
  • TWEET