Έτοιμος ο νέος δίσκος των Alice In Chains

05/12/2012 @ 13:37
Ο Jerry Cantrell των Alice In Chains επιβεβαίωσε πως το συγκρότημα ολοκλήρωσε πρόσφατα τις ηχογραφήσεις του διαδόχου του "Black Gives Way To Blue", που κυκλοφόρησε το 2009.

Η μπάντα είχε ξεκινήσει να δουλεύει πάνω σε καινούργια τραγούδια από το 2011, όμως μία εγχείρηση που έπρεπε να κάνει ο Cantrell στον ώμο του τους καθυστέρησε.

Ο κιθαρίστας έδωσε μία συνέντευξη, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε και τα άγχη του γύρω από τη νέα αυτή κυκλοφορία: «Είναι σαν να πρέπει να αντιμετωπίσεις τη γρουσουζιά του δεύτερου άλμπουμ για δεύτερη φορά στην καριέρα σου.»

Για τον δίσκο αυτό, οι Alice in Chains δούλεψαν με τον παραγωγό Nick Raskulinecz, στο βιογραφικό του οποίου υπάρχουν συνεργασίες με ονόματα όπως Deftones και οι Foo Fighters, ενώ μηχανικός ήχου ήταν ο Paul Figueroa.

Σύμφωνα με τον Cantrell, η νέα δουλειά, όπως και η προηγούμενη, στέκονται στο ύψος των παλαιότερων κυκλοφοριών της μπάντας. Το "Black Gives Way To Blue" είχε βρεθεί πολύ ψηλά στη λίστα του Rocking.gr με τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2009.

Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ, όμως το πιθανότερο είναι να γίνει διαθέσιμο τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους.
  • SHARE
  • TWEET