Ακούστε νέα κομμάτια από Gaslight Anthem, Royal Blood και Ryan Adams

Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου η κυκλοφορία των νέων δίσκων

03/07/2014 @ 19:26
Μετά από το "Rollin' And Tumblin'", οι Gaslight Anthem δίνουν στη δημοσιότητα ένα ακόμη κομμάτι μέσα από το επερχόμενο τους δίσκο με τίτλο "Get Hurt", ο οποίος κυκλοφορεί στις 19 Αυγούστου.

Πρόκειται για το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ, μέσω του Vevo καναλιού του συγκροτήματος στο YouTube.



Οι Βρετανοί Royal Blood ανακοίνωσαν την επικείμενη κυκλοφορία του ντεμπούτου τους με τίτλο το όνομα τους, και διαθέτουν για ακρόαση μέσω του SoundCloud το νέο τους single, "Figure It Out".

Ακόμη, το alternative ντουέτο διαθέτει για ακρόαση, αποκλειστικά μέσω του Spotify, το live EP "Sessions", το οποίο περιλαμβάνει τέσσερα από τα κομμάτια του επερχόμενου δίσκου τους.



Ο Ryan Adams είχε κάνει γνωστό στα μέσα του προηγούμενου μήνα ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μία σειρά επτάιντσων single, με το πρώτο ("Gimme Something Good") να κυκλοφορεί την 1η Ιουλίου.

Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν, το "Gimme Something Good" κυκλοφόρησε και είναι διαθέσιμο για ακρόαση μέσω του Spotify, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η κυκλοφορία του νέου δίσκου του καλλιτέχνη.

Ο τίτλος του θα είναι απλά "Ryan Adams", η κυκλοφορία του είναι προγραμματισμένη για τις 8 Σεπτεμβρίου και το track listing έχει αναλυτικά ως εξής:

01. Gimme Something Good
02. Kim
03. Trouble
04. Am I Safe
05. My Wrecking Ball
06. Stay With Me
07. Shadows
08. Feels Like Fire
09. I Just Might
10. Tired Of Giving Up
11. Let Go
  • SHARE
  • TWEET