Rethymno Rocks: Suicidal Angels, Evergrey, Domine, Cosmic Plunge

Ρέθυμνο @ Φορτέτζα

Rethymno Rocks: Suicidal Angels, Evergrey, Domine, Cosmic Plunge Ρέθυμνο @ Φορτέτζα
Συγκροτήματα Rethymno Rocks: Suicidal Angels, Evergrey, Domine, Cosmic Plunge
Ημερομηνία Σάββατο, 31 Αυγούστου 2024
Πόλη Ρέθυμνο
Χώρος Φορτέτζα
Διεύθυνση Λόφος του Ιμπραήμ Χαν
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 30 e
Ώρα έναρξης
Σημεία προπώλησης rethymnorocks.gr
Διοργανωτής Rethymno Rocks Festival

Σάββατο 31 Αυγούστου: 
SUICIDAL ANGELS, Evergrey, Domine, Cosmic Plunge

Εισιτήρια για τα main events της Παρασκευής και του Σαββάτου είναι διαθέσιμα τώρα από τη σελίδα μας www.rethymnorocks.gr. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια ανταλάσσονται στην πόρτα με hard copies. Φυσική προπώληση hard copy εισιτηρίων θα ακολουθήσει αργότερα σε επιλεγμένα σημεία. 

Οι δικοί μας SUICIDAL ANGELS δεν χρειάζονται καμία εισαγωγή! Για τρίτη συνεχόμενη φορά στο Ρέθυμνο - και πρώτη φορά σε open air festival στο νησί - οι απόλυτοι Thrash πρεσβευτές της Ελλάδας παγκοσμίως θα "οργώσουν" αμείλικτα το Λόφο της Φορτέτζας σε μια εμφάνιση που συζητιέται και αναμένεται εδώ και καιρό! We are Born of Hate... Βeware the Division of Blood! 

H Σουηδία έχει φέτος την τιμητική της στο Rethymno Rocks! Open Air Festival #4! Με πάνω από 25 χρόνια δυναμικής παρουσίας και με τελευταία εμφάνιση στη χώρα μας το 2019, οι μοναδικοί Evergrey του Tom S. Englund επιστρέφουν στην Ελλάδα! Μετά τα εξαιρετικά “The Atlantic”, “Escape of the Phoenix” και “A Heartless Portrait (The Orphean Testament)” οι Evergrey έχουν πλέον “εκτοξευθεί” σαν σχήμα, επιδεικνύοντας με κάθε ευκαιρία υποδειγματικό επαγγελματισμό δισκογραφικά και σχεδόν λυρική απόδοση πάνω στο σανίδι. O σκοτεινός, progressive, ατμοσφαιρικός και σε σημεία συμφωνικός heavy ήχος τους με τα αξιομνημόνευτα choruses σε συνδιασμό με την απόλυτα συναισθηματική φωνητική ερμηνεία του Tom έχουν παράξει κομμάτια-σταθμούς τα οποία ανυπομονουμε να ακούσουμε ζωντανά στη σκηνή του Κάστρου! Evergrey για πρώτη φορά στην Κρήτη, αυτό το καλοκαίρι στο Rethymno Rocks! Open Air Festival #4 το Σάββατο 31 Αυγούστου! Αυτά δεν χάνονται, κυρίες και κύριοι!

Οι Ιταλοί masters του Epic Heavy/Power Metal για πρώτη φορά στην Κρήτη! Από τα demo years και το θρυλικό “Champion Eternal” μέχρι και σήμερα οι μοναδικοί Domine είναι μια μπάντα με πολύ ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα μας, που κρατούν δεκαετίες ολόκληρες. Μετά το πρόσφατο εκπληκτικό live τους στο Into Battle Fest στην Αθήνα, οι Domine επιστρέφουν στην Ελλάδα για ένα show στο Ενετικό Κάστρο της πόλης μας, που αποτελεί ίσως το ιδανικότερο setting για να μας διηγηθούν τις επικές ιστορίες τους και να απολαύσουμε το άψογο setlist τους που περιλαμβάνει κομμάτια από όλη τη θρυλική δισκογραφική τους πορεία. Ο Morby και οι συμπολεμιστές του έρχονται στο RR4 να πολιορκήσουν τη Φορτέτζα και να δείξουν σε όλους πώς οι μύθοι, οι θρύλοι και η φαντασία σε συνδιασμό με την άρτια μουσική κατάρτιση “σφυρηλατούν” παθιασμένο και αληθινό επικό Metal! AVE DOMINE! 

Οι Ηρακλειώτες Cosmic Plunge επιστρέφουν στο Ρέθυμνο μετά από σχεδόν 10 χρόνια, ολόφρεσκοι, με ανανεωμένη σύνθεση και νέο υλικό! Μετά από δυο υπέροχους και προσεγμένους δίσκους (“Wanderers On The Face Of The Earth” του 2014 και “Dealing With The Harvester” του 2019) οι Cosmic Plunge συνεχίζουν στο βαρύ και ασήκωτο Doom Metal μοτίβο που διατηρούν αναλοίωτο εδώ και πολλά χρόνια, με κάποιες ανακαταταξεις στη σύνθεση τους και με τον Mike (The Giant's Fall, ex-Lucky Funeral, ex-Bone to Rust) να αναλαμβάνει τα φωνητικά, δίνοντας τη δική του μοναδική πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα! Η μπάντα προχωρά στο ίδιο σκοτεινό μονοπάτι που βάδιζε πάντα και λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο από τους δύο ολοκλήρωμένους δίσκους και τα  νέα δείγματα δουλειάς, έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν αίσθηση στην τοπική και global σκηνή. Καλωσορίζουμε τους Cosmic Plunge στο billing του Rethymno Rocks! Open Air Festival #4 και ετοιμαζόμαστε να "βουτήξουμε" βαθιά στο αχανές και σαγηνευτικό Heavy Doom Metal τους!

Αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες από την  διοργάνωση

Ομάδα Rocking.gr

  • SHARE
  • TWEET