Meltdown 2018 «δια χειρός» Robert Smith

Δείτε τα ονόματα που έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο φετινό φεστιβάλ

07/03/2018 @ 11:21

Tο φετινό Meltdown θα πραγματοποιηθεί υπό την επιμέλεια και επίβλεψη του Robert Smith των Cure.

Τις προηγούμενες μέρες το φεστιβάλ του Λονδίνου ανακοίνωσε τους πρώτους καλλιτέχνες που θα υποδεχτεί. 

Οι Nine Inch Nails, οι My Bloody Valentine, οι Mogwai, οι Libertines και οι Deftones θα εμφανιστούν στη σκηνή του φεστιβάλ, στα venues του Southbank Centre, από τις 15 μέχρι και τις 24 Ιουνίου.

Επίσης οι Placebo, οι Manic Street Preachers, οι Psychedelic Furs, οι 65daysofstatic, οι Alcest, οι Anchoress, οι Church, η Kristin Hersh, η Kathryn Joseph, οι MONO και οι Notwist είναι τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι αυτή τη στιγμή, με ακόμα περισσότερα να ακολουθούν. 

Η σχετική δήλωση του Robert Smith:

«Η επιμέλεια του 25ου Meltdown είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και μια φανταστική εμπειρία, μολονότι το να έρθεις σε επαφή και να κλείσεις 60 καλλιτέχνες δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Όπως είχε σημειώσει και ένας προκάτοχός μου ..."είναι παρόμοιο με τη δημιουργία ενός γιγαντιαίου ψυχεδελικού παζλ". Όταν όμως έρχεται η επιβεβαίωση της συμμετοχής από αγαπημένους καλλιτέχνες και τα …κομμάτια μπαίνουν στη θέση τους, η χαρά είναι μεγάλη. Όταν ανακοινωθούν και τα υπόλοιπα ονόματα το συγκεκριμένο φεστιβάλ θα εκτοξευθεί».

  • SHARE
  • TWEET