Norma The Band, Paspartou

Τρίκαλα @ Κεντρική Πλατεία

Norma The Band, Paspartou Τρίκαλα @ Κεντρική Πλατεία
Συγκροτήματα Norma The Band, Paspartou
Ημερομηνία
Πόλη Τρίκαλα
Χώρος Κεντρική Πλατεία
Διεύθυνση Ερμού & Στουρνάρα 1
Τηλέφωνο 6977580754
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

NORMA the band - PASPARTOU live στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stage!!

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΗ
Έναρξη: 22.00
Είσοδος: 3€

Οι NORMA, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, μετά από 9 χρόνια στη σκηνή, επιστρέφουν δισκογραφικά και κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «O TEMPORA, O MORES».

Βγαίνουν στο δρόμο και ανεβαίνουν στο πάλκο ξανά ηλεκτρικοί όπου παρουσιάζουν ζωντανά τα τραγούδια από το ολοκαίνουριο album τους (O TEMPORA, O MORES) καθώς και επιλεγμένα κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους (ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ / ΕΝΑΝΤΙΟΝ /ΔΙΚΑΙΟ..ΣΗΨΗ), σε ένα εκρηκτικό live γεμάτο ενέργεια και ρυθμό.

Οι NORMA συνεχίζουν την περιοδεία παρουσίασης του «O TEMPORA, O MORES», επισκέπτονται τα Τρίκαλα και εμφανίζονται ζωντανά το Σάββατο 25 Απριλίου 2015, στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Μουσική Σκηνή (Στουρνάρα 1).

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι Τρικαλινοί PASPARTOU. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:00. Η είσοδος κοστίζει 3 ευρώ.

Ο δίσκος των NORMA "O TEMPORA, O MORES" κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 6 Απριλίου 2015. Σε ηλεκτρονική μορφή «κατεβαίνει» από τους επίσημους ιστοτόπους της μπάντας (normatheband.gr / normatheband.bandcamp.com) καθώς και από όλα τα διαδικτυακά καταστήματα (itunes, spotify, amazon, cdbaby κλπ). Η χειροποίητη φυσική του μορφή κυκλοφορεί σε CD και διατίθεται από την ίδια την μπάντα, στα lives των NORMA καθώς και σε επιλεγμένα σημεία που θα ανακοινωθούν σύντομα. Στη συσκευασία του CD περιέχεται κωδικός για δωρεάν «κατέβασμα» (free downloading) ολόκληρης της δισκογραφίας της μπάντας σε μορφή mp3.

https://www.youtube.com/watch?v=OFhb01plpTk
  • SHARE
  • TWEET