Manowar: Κυκλοφορούν οι επανεκδόσεις των "Into Glory Ride" και "Hail To England"

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα νέα εξώφυλλα

29/03/2019 @ 11:50

Στα μέσα Ιανουαρίου είχε ανακοινωθεί η κυκλοφορία των «αυτοκρατορικών εκδόσεων» για τα κλασικά άλμπουμ των Manowar, "Into Glory Ride" και "Hail To England".

Πλέον, η επονομαζόμενη Imperial Edition MMXIX του δεύτερου και του τρίτου άλμπουμ των Αμερικανών, μαζί με το νέο EP "Final Battle I", θα διατίθενται στις συναυλίες τους, αρχής γενομένης από σήμερα στην Φρανκφούρτη.

Η κυκλοφορία των τριών στα καταστήματα είναι προγραμματισμένη για τις 30 Μαΐου, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν θα διατίθενται και σε βινύλιο.

Το "Into Glory Ride" διαθέτει νέο εξώφυλλο δια χειρός του μόνιμου συνεργάτη Ken Kelly, ενώ ελαφρώς διαφοροποιημένο είναι το artwork του καρτουνίστα Kenneth Landgraf στο "Hail To England".

Τη νέα μίξη επιμελήθηκε ο επί μακρόν συνεργάτης Ronald Prent στα ιδιόκτητα Valhalla Studios, ενώ το mastering ανέλαβε ο τετράκις βραβευμένος με Grammy, Darcy Proper.

Οι Manowar συνεχίζουν τις συναυλίες μέχρι τις 20 Απριλίου στο Birmingham, και κατόπιν επιστρέφουν στην δράση στις 14 Ιουνίου στην Αθήνα και την Πλατεία Νερού, στα πλαίσια του Release Athens Festival.

  • SHARE
  • TWEET