Serge Pizzorno (Kasabian): «Δεν έχουν μείνει πολλές rock 'n' roll μπάντες»

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα στον νέο δίσκο φάνηκε ο κιθαρίστας του group

29/05/2014 @ 13:49
Μιλώντας στην εφημερίδα Evening Standard, ο κιθαρίστας των Kasabian, Serge Pizzorno, φάνηκε αρκετά σίγουρος, τόσο για το τελικό αποτέλεσμα στον νέο δίσκο, όσο και για το status της μπάντας.

«Είναι περίεργο να σκεφτούμε τους εαυτούς μας ως μια από τις τελευταίες rock 'n' roll μπάντες, αλλά είναι σημαντικό, ακριβώς γιατί δεν φαίνεται να έχουν μείνει πολλές», δήλωσε καταρχάς ο Pizzorno και συνέχισε αναφερόμενος στο επερχόμενο δίσκο των Kasabian:

«Ο νέος δίσκος που κάναμε είναι σημαντικός γιατί είναι η καλύτερη δουλειά μας μέχρι σήμερα. Είναι ένας πολύ ένα «προνοητικός» δίσκος. Είναι μια νέα, φουτουριστική εκδοχή μιας rock μπάντας, το οποίο είναι σημαντικό για τα παιδιά που αρχίζουν μπάντες και σκέφτονται «δεν πρέπει απλώς να κάνουμε αυτό ... μπορούμε να πειραματιστούμε».

Ο νέος δίσκος των Kasabian θα ονομάζεται "48:13" (όσο θα είναι δηλαδή και η διάρκειά του), με την κυκλοφορία του να είναι προγραμματισμένη για τις 9 Ιουνίου. Πρώτο single είναι το "Eez-eh", ενώ στη δημοσιότητα έχει δοθεί ακόμη το "Bumblebee", το οποίο παρουσιάστηκε ζωντανά στην τηλεοπτική εκπομπή "Later... With Jools Holland".

Οι Kasabian πρόκειται να εμφανιστούν ζωντανά στη χώρα μας λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του "48:13", στα πλαίσια του Ejekt Festival, μαζί με τους Editors, White Lies, Paul Kalkbrenner και Darkside.
  • SHARE
  • TWEET