Νέο album για τους Lamb Of God

03/12/2010 @ 10:10
Ο drummer των Lamb Of God, Chris Adler, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι το συγκρότημα από τη Virginia ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη διαδικασία της σύνθεσης για το διάδοχο του "Wrath" του 2009. Με τα σημερινά δεδομένα, το album αναμένεται να κυκλοφορήσει ανάμεσα στα τέλη του 2011 και τις αρχές του 2012, μέσω της εταιρείας Epic.

«Μόλις τελειώσαμε τις περιοδείες για το "Wrath", οι οποίες διήρκησαν, συνολικά, σχεδόν δύο χρόνια», είπε ο Adler. «Θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που μπορέσαμε και συνεχίσαμε για τόσο χρονικό διάστημα. Ήταν πολύ ωραίο, αλλά και εξαντλητικό, οπότε λέμε να ξεκουραστούμε την περίοδο των εορτών και, πιθανότατα το Φεβρουάριο, θα ξαναμαζευτούμε ώστε να ξεκινήσουμε να γράφουμε το επόμενο album, που ελπίζουμε να είναι έτοιμο ως το τέλος της επόμενης χρονιάς».

Προσέθεσε, δε: «Έχουμε ήδη κλείσει για αρκετές περιοδείες μέσα στο 2012, οπότε έχουμε ήδη ένα πρόγραμμα, τα πράγματα βαίνουν καλώς. Έχουμε κλείσει εμφανίσεις μέχρι και τον Ιούλιο του 2012... εφόσον καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε».

Αναφορικά με τη διαδικασία σύνθεσης για το νέο album, ο Adler είπε: «Ελπίζουμε ότι το Φεβρουάριο θα αρχίσουμε να βάζουμε κάτω τις ιδέες μας. Ξέρω ότι οι κιθαρίστες μας, Willie και Mark, έχουν γύρω στις οχτώ με εννιά καλές ιδέες για το τι θέλουν να κάνουν. Θα συνεργαστούμε και πάλι με τον Josh Wilbur στην παραγωγή, ελπίζοντας να μπούμε στο studio τον Ιούλιο, με όλα τα τραγούδια έτοιμα».
  • SHARE
  • TWEET