Ανακοινώθηκαν δέκα συγκροτήματα για το Up The Hammers του 2023

Τα εισιτήρια, οι ημερομηνίες και οι χώροι διεξαγωγής του φεστιβάλ

08/09/2022 @ 16:02

Ανακοινώθηκαν τα δέκα πρώτα συγκροτήματα που αναμένεται να συμμετάσχουν στο Up The Hammers του 2023, καθώς και οι ημερομηνίες διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Eπικεφαλής θα είναι οι Riot V με καλεσμένο τον κορυφαίο ερμηνευτή Harry "The Tyrant" Conklin (Jag Panzer, Titan Force, Satan's Host). 

Ξεχωρίζουν ακόμη τα ονόματα των Καναδών θρύλων του speed metal Exciter που θα γιορτάσουν 40 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου "Heavy Metal Maniac" και των Γερμανών Toxik που επιτέλους θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην χώρα μας.

Εκπροσωπώντας επίσης την παλαιά φρουρά, επιστρέφουν στο φεστιβάλ οι ήρωες του New Wave Of British Heavy Metal Cloven Hoof και οι σπουδαίοι Ιταλοί Dark Quarterer με σετ βασισμένο αποκλειστικά στo ντεμπούτο του 1987 και το "The Etruscan Prophecy" της επόμενης χρονιάς.

Απο τις νέες δυνάμεις, ξεχωρίζουν οι Καναδοί Riot City με το εξαιρετικό "Electric Elite" στις αποσκευές τους που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου, οι Σουηδοί Blazon Stone που θα εμφανιστούν επίσης για πρώτη φορά στην χώρα μας και οι Midas από το Detroit που θα περάσουν για πρώτη φορά τον Ατλαντικό.

Την δεκάδα συμπληρώνουν οι Λονδρέζοι Seven Sisters που επιστρέφουν μετά από επτά χρόνια και οι Αθηναίοι Darklon που έχουν προγραμματίσει την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Το κύριο μέρος του φεστιβάλ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου και το Σάββατο 20 Μαΐου στο Gagarin 205, ενώ το warm-up show θα λάβει χώρα στο An Club την Πέμπτη 18 Μαΐου.

Τα εισιτήρια διημέρου κοστίζουν 85 Ευρώ και διατίθενται μέσω του Ticket Services.

  • SHARE
  • TWEET