Οι Cigarettes After Sex επιστρέφουν στην Ελλάδα με νέο δίσκο

Όλες οι λεπτομέρειες για τη συναυλία στην Αθήνα και τον διάδοχο του "Cry"

29/02/2024 @ 08:51

Οι Cigarettes After Sex ανακοίνωσαν την κυκλοφορία νέου δίσκου και παγκόσμια περιοδεία, στην οποια περιλαμβάνεται και η χώρα μας.

Το ιδιαίτερα επιτυχημένο σχήμα του Greg Gonzalez θα επιστρέψει στην Αθήνα για μία εμφάνιση στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024.

Ο νέος δίσκος ονομάζεται απλά "X's" και αναμέται στις 12 Ιουλίου, με το πρώτο single "Tejano Blue" να είναι ήδη διαθέσιμο.

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες τις λεπτομέρειες για τον διάδοχο του προ πενταετίας "Cry".

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της συναυλίας:

Οι Cigarettes After Sex στην Αθήνα
+ special guests
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ

Οι Cigarettes After Sex, από τις πιο ξεχωριστές και αισθαντικές μπάντες στον κόσμο, έρχονται στην Αθήνα για να δημιουργήσουν μία ατμόσφαιρα γεμάτη ερωτισμό, συναίσθημα και ρομαντισμό, στο πρώτο μεγαλύτερο live της φθινοπωρινής σεζόν την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024 στις 10:00 πμ αποκλειστικά και μόνο από όλο το εξουσιοδοτημένο δίκτυο της more.com

Cigarettes After Sex

Οι Cigarettes After Sex είναι μια ambient ποπ κολεκτίβα που δημιουργήθηκε το 2008 με επικεφαλής τον τραγουδοποιό Greg Gonzalez και έδρα της το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Με επιρροές από Mazzy Star, Cocteau Twins και Red House Painters, η μουσική τους χαρακτηρίζεται από στοιχεία dream pop, ambient και slowcore. Η δυναμική τους εμφάνιση το 2012, με το πρώτο τους EP. "Ι.", το οποίο έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής, αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις εκείνης της χρονιάς, με τα πολύ γνωστά σινγκλς "Affection" και "Κ.". Δημιουργοί μερικών από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει, όπως το δημοφιλές "Nothing's Gonna Hurt You Baby", οι Cigarettes After Sex έχουν κατορθώσει να έχουν στο Youtube εκατομμύρια προβολές σε κάθε τραγούδι τους.

Οι πρωτότυπες παραγωγές τους, τα ιδιαίτερα μαγευτικά φωνητικά του Greg Gonzalez και η αδιαμφισβήτητη ικανότητά τους να δημιουργούν ατμόσφαιρες που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις αλλά και να παρουσιάζουν στις ζωντανές τους εμφανίσεις μια αιθέρια και ονειρική εικόνα, αποδεικνύει πόσο ξεχωριστή μπάντα είναι και τους καθιστά μοναδικούς στο είδος τους.

Σύνδεσμοι

Website
Facebook
Twitter
Instagram

Χώρος

Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ
O.A.K.A
Λεωφ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη 1
151 23, Μαρούσι, Αθήνα

Όριο Ηλικίας

ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ MONO ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥ
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ.

Plisskën Festival

Facebook
Instagram

Ενημερωθείτε εδώ για όλες τις συναυλίες στην Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET