Rush: Οι Lifeson και Lee θέλουν να συνεργαστούν ξανά

Ο θάνατος του Neil Peart ενδεχομένως να μην ολοκλήρωσε την κοινή τους πορεία

04/02/2021 @ 10:38

Οι Rush ολοκλήρωσαν τις περιοδείες τους το 2015 και ο θάνατος του ντράμερ Neil Peart το 2020 φαινόταν να έβαζε τέλος στην πορεία του συγκροτήματος.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο κιθαρίστας Alex Lifeson, αποκαλύπτει ότι ενδεχομένως να μην έχει τελειώσει με την συνεργασία του με τον τραγουδιστή και μπασίστα των Rush, Geddy Lee.

«Αφού ολοκληρώσαμε την τελευταία περιοδεία το 2015, ξεκίνησα να γράφω μόνος μου και να κάνω μερικά πράγματα. Ο Geddy δούλευε πάνω στο βιβλίο του. Μιλήσαμε για να βρεθούμε και να κάνουμε κάτι μαζί, αλλά προέκυψε πολλή δουλειά για αυτόν, ακόμα και όταν ολοκλήρωσε το βιβλίο του - με την προώθηση του. Οπότε ποτέ δεν είχαμε την ευκαιρία να κάτσουμε και να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε ή να περνάμε καλά μαζί» δήλωσε ο Lifeson.

Προσθέτει «Ακόμα το συζητάμε, και νομίζω θα το κάνουμε. Φυσικά, τώρα με την πανδημία, μας τα χάλασε λίγο. Αλλά και οι δύο το θέλουμε να βρεθούμε ξανά και να επιστρέψουμε σε αυτό που κάναμε από όταν είμαστε 14 χρονών και αγαπάμε. Και δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί. Οπότε θα δούμε τι θα συμβεί».

Διαβάστε εδώ το εξαιρετικά ενδιαφέρον αφιέρωμα στα κομμάτια των οποίων ο Neil Peart έγραψε στίχους.

  • SHARE
  • TWEET